Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan leckeztessem meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan leckeztessem meg a pasimat?

Figyelt kérdés
4 eve vagyunk egyutt. Sokat iger, gyakran becsap. Voltak csajozos dolgai. Allitasa szerint nem csalt meg. Josno(k) szerint sem. De tudja, hogy par nap utan megnyugszok, es minden megy tovabb. Meg akarom leckeztetni, ereztetni vele, hogy elveszithet. Mivel erhetem el, hogy a lelkerere hassak?? Tartsak 1 honapos "szunetet" ? Volt mar ilyen, ( 10 nap ) es ekkor lepett kapcsolatba mas nokkel. Otltet kerek!!
2016. jún. 3. 14:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Eleg lecke vagy te neki, ne tetezd.
2016. jún. 3. 14:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Tartsak 1 honapos "szunetet" ? Volt mar ilyen, ( 10 nap ) es ekkor lepett kapcsolatba mas nokkel.

😁 Huhh de megleckéztetted! Ő meg mennit tanult az esetből. Vicc

2016. jún. 3. 14:49
 3/16 A kérdező kommentje:
Naaa de most komolyan, tapasztalat,. hogy nyissam fel a pasim szemet??
2016. jún. 3. 14:50
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg neki, hogy elég volt vagy változtat vagy elhagyod és kész. Nem tudom mit kell itt játszmázni..
2016. jún. 3. 14:52
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem kell gunyolodni, akkor irjatok le tapasztalatot!
2016. jún. 3. 14:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egyik pillanatról a másikra tűnj el és szűnj meg neki létezni, közös ismerősöknek közöld, hogy nem akarsz hallani róla. Max ezzel tudod, ha hirtelen elvágják a megszokott dolgokat nála és elkezd kapkodni utánad, de szerintem esély sincs rá és ez az egész halott már így ahogy van.
2016. jún. 3. 14:53
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a jósnőktől..
2016. jún. 3. 15:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem a hogyan a kérdés,hanem a minek!?

Halott ügy, kezdj ezzel barátkozni.

2016. jún. 3. 15:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja ezt az eltűnős dolgot csináld meg, és figyeld meg, két nap múlva új csaja lesz. Tényleg ilyen hülye vagy? Nem azért van veled, mert szeret, hanem mert kényelmes vagy, mindig ott egy nuni kéznél, ha üríteni kell.

Egyébként meg ja, kérdezd meg a jósnődet, az biztos tudja majd mi a dörgés. =D

2016. jún. 3. 15:38
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Én nem vagyok csirkebaszó,de a te barátod annál inkább. Ciki az dologban,hogy nem te vagy a csirke! 😁😁😁
2016. jún. 3. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!