Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Joggal mondható megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal mondható megcsalásnak és bepasizásnak? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ellaposodott kapcsolatban ha valakivel huzamosabb ideig chatelek, kialakultak érzelmek és intim dolgok is írunk.

2016. jún. 1. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Az én értelmezésemben ez MÉG nem megcsalás. Természetesen rosszul esne, ha párom ezt csinálná, ill. bűntudatom lenne, ha én tenném ezt, de - az én értelmezésemben - még akkor sem csaltad meg.

A helyedben mindenképpen leülnék a párommal, és elmondanám neki, hogy baj van a kapcsolatunkkal, aminek a legbiztosabb jele, hogy vonzódom valaki máshoz.

El kell döntened, hogy meg akarod-e menteni a meglévő kapcsolatodat, vagy sem, és ennek megfelelően cselekedni:

a, leépíteni a chat-es pasit, csak a párodra és a kapcsolatodra koncentrálni, vagy

b, szakítani a pároddal, hogy teret kaphass az új kapcsolathoz

2016. jún. 1. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Maximum virtuálisan.
2016. jún. 1. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Érzelmileg mindenképp mert irtad is,hogy kialakultak érzelmek..
2016. jún. 1. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Inkább a meglévő kapcsolatodat építsétek újjá.

Ha nem megy, akkor pedig hagyd el, mert észre sem veszed és egy ártatlan kis csetelésből könnyen lehet igazi megcsalás.

2016. jún. 2. 01:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Hat gondolj bele neked h esne fordítva .. Nekem szinte szakító indok lenne ..
2016. jún. 2. 01:12
 6/7 anonim válasza:
Nem igazán megcsalás, inkább lelki megcsalás. Ha te is tudod h nem jó már a kapcsolat, és képes vagy másba beleszeretni, akkor miért nem szakítasz a pároddal? Tisztább lenne és igaszságosabb, mindkettőtök számára.
2016. jún. 2. 01:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A párommal szakítottam elmondtam neki mindent és ezután mondta hogy megcsaltam.

2016. jún. 4. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!