Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít? 18/L
Majdnem 2 éve együtt voltunk már a párommal, amikor egy buliban túl sokat ittam és az egyik barátnőm megcsókolt, én pedig hagytam neki...
Nem vagyok biszexuális és szeretem a barátomat, szóval ez csak amolyan részeges "játék" volt a részünkről.
Ez attól még megcsalásnak számít? Mégsem olyan, mintha egy fiúval lettem volna...
18/L
Szia
Én mai világban már mindent eltudok képzelni. Szerintem ne haragudj de rosszabb mintha fiúnak hagytad volna. Az alkohol meg semmire sem mentség, ugyanis mindenki maga dönti el mennyit iszik és hogy mikor kell az alkoholnak megálljt parancsolni.
Az én barátom, amikor arról beszéltünk, hogy lánnyal megcsalás-e/tetszene-e neki, azt mondta, hogy ez olyan keserédes dolog. Egyrészt baromi izgató lenne számára, ha egy másik nővel látna engem, másrészt rosszul érezné magát, hogy más is úgy ér hozzám ahogy csak ő érne.
Én persze sose csináltam ilyet, csak beszélgettünk a témáról. Szóval "megcsalásnak" venné is, meg nem is.
#7 ribi vagy
Határeset, büszke ne legyél rá.
Miért lenne 7-es ribi?
De most komolyan.
Sztem tuti csaj vagy 7-es ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!