Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít? 18/L
Majdnem 2 éve együtt voltunk már a párommal, amikor egy buliban túl sokat ittam és az egyik barátnőm megcsókolt, én pedig hagytam neki...
Nem vagyok biszexuális és szeretem a barátomat, szóval ez csak amolyan részeges "játék" volt a részünkről.
Ez attól még megcsalásnak számít? Mégsem olyan, mintha egy fiúval lettem volna...
18/L
A párodon múlik, hogy ez megcsalásnak számít e.
Egyébként nálam megcsalásnak számítana.
Ezért nem szakítanék (ha fiúval csókolóztál volna, akkor fixen szakítás), de második ilyennél búcsút vennénk egymástól.
Mindenkinek más számít megcsalásnak, ezt magadba kell eldöntened.
Ha engem kérdezel, szerintem nem megcsalás
18/L
Nem, szerintem ez nem megcsalás. Semmi érzelmi szál nem fűz a barátnődhöz, és gondolom a barátod sem fog izgulni hogy el fog téged hódítani :)
A többi válaszoló szerintem nincs vele tisztába hogy mennyi ember kipróbálja ezt a dolgot. És ha részegen csinálta akkor mi van? nem hinném hogy ez akkora tragédia lenne. Kipróbáltátok ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!