Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Az van, hogy van barátnőm, meg van egy csaj... Máskor a csajjal lefeküdtem. Nem nagyon hatott meg a dolog, egy kis lelkiismeret furdalásom volt. Viszont most megint írt nekem a csaj, hogy szexelhetnénk megint. Most annyira elbizonytalanodta, máskor ilyet nem éreztem... most belegondoltam.. és a múltkorit is megbántam... mit csináljak? Nem tudnak egymásról, és nem is akarom, hogy tudjanak. 25F2016. máj. 31. 13:12
1/5 anonim válasza:
Mit csinálj? Mondjuk valld be a barátnődnek, hogy egy tapló paraszt voltál, ha mákod van, nem vág ki. És szakíts meg minden kapcsolatot a másik csajjal. Vagy a barátnőddel. Barátnőddel szemben a létező legnagyobb genyóság amit csinálsz. Nem kapsz meg mindent? Miben jobb a másik? Vagy csak nem bírsz parancsolni a farkadnak? Ezt döntsd el. Ha megvan akkor válassz, mert ez így... a létező leggerinctelenebb dolog.
2/5 anonim válasza:
Növessz gerincet. A nőktől pedig hosszú időre tiltsd el magad, hátha sok éves egyedüli szexmentes lét meghozza az eszed, és képes leszel értékelni, ha valaki szóba áll veled.
3/5 anonim válasza:
ha egy nő hív menni kell:)
barátnőnek mindent tagadni
4/5 anonim válasza:
miota vgy együtt a bnöddel?amugy meg ha 1 szer sikerült felrelepni es masodjara is vacilalsz ez a kapcsolatod nem lesz hosszueletü,sztem vess veget neki aztan szabadon kufircolhatsz
5/5 A kérdező kommentje:
lekoptattam a másik csajt, és sokkal jobb a közérzetem. viszont elmondani soha nem fogom neki... nem akarok felesleges viszályt. tudom, hogy az lenne a helyes, de nem.
2016. jún. 1. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!