Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Exem megkeresett beszéltünk s volt is szex akármikor talizunk szex mindig van de velem csalja a mostani párját, el szeretném mondani a párjának mert azért jó lenne erről tudnia 1 hónapja tart, s lehet szeretem ujra az exem.
Tehát amikor áll a kukija, csak füttyent neked, te pedig jó kiskutya módjára szaladsz és hálásan kielégíted. Ennél azért többre is tarthatnád magad. Százezerszer külömb férfiak futkosnak magányosan kedves, szerető lányokra várva, ne erre a se&&fejre pazarolt az idődet!
Legkönnyebben azt teheted, ha nyomsz egy Print Screent a Facebook beszélgetéseitekre, és elküldőd a párjának. Ő majd leboxolják, neked ott se kell lenned. A pasi majd neked fog ugrani, hogy miért tetted, te pedig a képébe nevethetsz, és közölheted: "Szabad vagyok!"
Bár hozzátenném még az előttem szólókhoz, hogy már te is benne vagy a slamasztikában a lebuktatás terén, mert több, mint egy hónapja dugtok (újra) és nem az első után (vagy második) ötlött fel benned a kérdés. A másik nőnek meg idáig nem szóltál, szerinted, hogy sülne el?
- Szia, újra szeretem az exem, aki mellesleg 1 hónapja félrekúr velem, de szeretnék bocsánatot kérni, amiért nem mondtam előbb.. ? :D Érdekes emberek vannak.. Én meg hiába ismerkedek, eddig az összes lány akivel beszéltem, egy arrogáns, öntelt, hazug és beképzelt pxcsa volt.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!