Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi tévő legyek? Exem megkerese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Exem megkeresett beszéltünk s volt is szex akármikor talizunk szex mindig van de velem csalja a mostani párját, el szeretném mondani a párjának mert azért jó lenne erről tudnia 1 hónapja tart, s lehet szeretem ujra az exem.

Figyelt kérdés

2015. dec. 13. 12:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az exedet kérd meg hogy mondja el neki (ugyse fogja) akkor elmondhatod neki te. De valószínű te leszel a szemétláda aki szét akarja szedni őket stb...
2015. dec. 13. 12:57
 2/13 A kérdező kommentje:
de első szexnél nekem volt bűntudatom,de ha szemét láda leszek hát legyek még egy kicsit várok de ha várok lehet bele szeretek
2015. dec. 13. 13:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Mondd el a párjának, aztán pedig dobd ezt a r.hadékot!
2015. dec. 13. 15:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm méghozzá nem is keres neha csak neha ir de ha mennem kell vagy tali legyen én szakitsak ra időt
2015. dec. 13. 20:43
 5/13 A kérdező kommentje:
Jo de hogyan mondjam el a parjanak? Facebbokon írjak ra hogy hallod találkozzunk vagy mit???
2015. dec. 14. 09:08
 6/13 Sansa LannisterStark ***** válasza:
100%

Tehát amikor áll a kukija, csak füttyent neked, te pedig jó kiskutya módjára szaladsz és hálásan kielégíted. Ennél azért többre is tarthatnád magad. Százezerszer külömb férfiak futkosnak magányosan kedves, szerető lányokra várva, ne erre a se&&fejre pazarolt az idődet!

Legkönnyebben azt teheted, ha nyomsz egy Print Screent a Facebook beszélgetéseitekre, és elküldőd a párjának. Ő majd leboxolják, neked ott se kell lenned. A pasi majd neked fog ugrani, hogy miért tetted, te pedig a képébe nevethetsz, és közölheted: "Szabad vagyok!"

2015. dec. 18. 20:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Bár hozzátenném még az előttem szólókhoz, hogy már te is benne vagy a slamasztikában a lebuktatás terén, mert több, mint egy hónapja dugtok (újra) és nem az első után (vagy második) ötlött fel benned a kérdés. A másik nőnek meg idáig nem szóltál, szerinted, hogy sülne el?

- Szia, újra szeretem az exem, aki mellesleg 1 hónapja félrekúr velem, de szeretnék bocsánatot kérni, amiért nem mondtam előbb.. ? :D Érdekes emberek vannak.. Én meg hiába ismerkedek, eddig az összes lány akivel beszéltem, egy arrogáns, öntelt, hazug és beképzelt pxcsa volt.. :)

2015. dec. 18. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint az exed téged a szexuális élete "félfrissítésere" használ, ami jellemző a férfiakra.Tapasztalatból mondom.Tudod vannak ismerőseim, akik élő tanuk erre. A pasikat a nemi vágyuk vezérli elsősorban ( tisztelet a kivételnek)
2015. dec. 19. 03:08
 9/13 A kérdező kommentje:
nem a kukija áll hanem a pinája :D
2015. dec. 19. 16:02
 10/13 Sansa LannisterStark ***** válasza:
Ja hogy te pasi vagy???? Atyaég... Legyél már férfi! Szedd össze magad, miért élvezed a nincs ló jó a szamár is szerepet?
2015. dec. 20. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!