Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi tévő legyek és h mire gondolja! Valaki segítsen, mit tehetnék?
Januárban összejöttem egy sráccal. Előttem volt 1-2 kapcsolata, mint szerelmi mint pedig "barátság extrákkal" téren... De 1 kapcsolata úgy érzem, h folyamatosan kacsingat vissza. Körvonalakban beszélt a múltbéli lányokról és én a fejemben próbáltam összerakni, h mikor kiről beszélt. Volt egy csajszi, akivel csak szexelni jártak össze, el is ment vele bálozni és egy internetes közös képről tudom csak, h kiről van szó. A barátom nem tudja, h én sejtem, h ki az a lány. Interneten meg is néztem a hölgyet, szóval a profilképe előttem van.
A barátomnál voltam tegnap, ma jöttem haza.Egész este fent volt a barátom a chaten, mert a csoporttársainak írt itt-ott vissza sulival kapcsolatos kérdések miatt. Amikor felnyitotta a chatmezőt, láttam a gyakori chatelők között ezt a csajt... Egész este nem írtak.
Ma miközben írkáltunk, elküldött nekem egy képet, amin ismét láttam a chateleséit.. Mármint csak azt, h kikkel írkod. Tadáááám... Ott volt a csajszi is. Ezt most mire véljem? Barátság extrákkal kapcsolatot tartani? Számítsak valami rosszra? Vagy kezdjek gyanakodni? Egyáltalán, h mondjam el a barátomnak ezt az aggodalmamat?? Félek, h azt fogja hinni, h nyomozok, miközben nem és tényleg értelmetlennek tartom, h egy ex kapcsolatot tartson életben valaki...
Pedig eléggé nyomozol.
Mivel barátság extrákkal kacsolat volt, lehet hogy még továbbra is barátok, csak már nincsenek az extrák... Mert mondjuk addig voltak csak extrák, amíg épp mind a ketten szinglik, és akkor miért ne alapon lefekszenek egymással. Aztán meg ha valakinek összejön egy kapcsolat, maradnak barátok.
Egyébként meg... én is tartom a kapcsolatot egy exemmel, már 6 éve nem vagyunk együtt, nem is akarok tőle semmit, de attól még kíváncsi vagyok hogy mi van vele.
ez nem jelent megcsalast
szerintem durvan feltekeny vagy
nekem is volt extras baratom, akivel mar 10+ eve nincs extra, de a mai napig ha talalkozunk olelessel koszontjuk egymast mert elotte is, most is, nagyon jo baratok vagyunk csak epp nem fekszunk ossze
lehet hogy ez a lany is ilyen barat volt neki
ha szoba hozod lejaratod magad, hogy feltekeny vagy
szerintem ne lihegd tul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!