Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha a párotok örömlány lenne, megcsalnátok simán?
Nem jönnék össze prostituáltal.De tegyük fel,hogy átvágott..Nem tudtam róla és belementem a kapcsolatba.Ha utólag kiderülne,nem csak a nőtől,de magamtól is undorodnék.Megcsalni? Pff hagyjuk már!Valószínűleg a börtönben kötnék ki,mert akkora kárt tennék benne...
Tegyük fel tudok róla és SZERETEM.(nem jönnék vele össze ekkor sem.)Akkor megpróbálnék rájönni ,vajon miért lett ennyire gusztustalan sorsa és minden féle képpen segítenék neki. Esetleg ha már letudta a dolgot,fátylat dobnék a múltra és kialakítanék vele egy kapcsot.
Kedves kérdező!
Én boldogan összejönnék vele!
Mindig ez volt a vágyam, de eddig elkerült a szerencse!
Hogyan jutott eszedbe ez a kérdés, te az vagy?
Tegyük fel az vagy...
Te a napi x számú szeretkezés féleség, után vágynál még a pároddal szexre? Főznél, mosnál, mosogatnál, mint az átlag nő? És talán a legfőbb kérdés vágynál férje, normális kapcsolatra?
(Mert én akárhány prostit kérdeztem, még eddig mindegyik azt mondta, nem kell neki "állandó" pasi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!