Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, ha a párotok örömlány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha a párotok örömlány lenne, megcsalnátok simán?

Figyelt kérdés
tegyük fel hogy az!
2016. máj. 29. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
prosti soha nem lenne a párom.
2016. máj. 29. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
A párom és örömlány? Ez a 2 fogalom kissé kizárja egymást, de játszunk el a gondolattal. A válaszom nem. Nem csalnám meg. Egy férfi becsülete a hűség.
2016. máj. 29. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem szeretnem hogy az legyen a parom mert minden nap megcsalna penzert. De amugy lehet hogy megcsalnam mert ha sokat melozott utana sokszor nem lenne kedve neki a szexhez es en megunnam... Bar akkor sem inkabb szakitanek. Ez olyan hogy nem lehet ra valaszolni mert senki nem akar olyan part! Sott en olyat se aki annak dolgozott de abbahagyta sott olyannal se aki ingyen csinalta...
2016. máj. 29. 18:19
 4/8 A kérdező kommentje:
1 válaszoló, figyelj lécci HA,LENNE, TEGYÜK FEL. akkor ne válaszolj már ha nem a kérdésre felelsz
2016. máj. 29. 18:21
 5/8 opened paradise ***** válasza:
Akkor szakítanék.
2016. máj. 29. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem jönnék össze prostituáltal.De tegyük fel,hogy átvágott..Nem tudtam róla és belementem a kapcsolatba.Ha utólag kiderülne,nem csak a nőtől,de magamtól is undorodnék.Megcsalni? Pff hagyjuk már!Valószínűleg a börtönben kötnék ki,mert akkora kárt tennék benne...

Tegyük fel tudok róla és SZERETEM.(nem jönnék vele össze ekkor sem.)Akkor megpróbálnék rájönni ,vajon miért lett ennyire gusztustalan sorsa és minden féle képpen segítenék neki. Esetleg ha már letudta a dolgot,fátylat dobnék a múltra és kialakítanék vele egy kapcsot.

2016. máj. 29. 19:21
 7/8 Béluska2016 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én boldogan összejönnék vele!

Mindig ez volt a vágyam, de eddig elkerült a szerencse!

Hogyan jutott eszedbe ez a kérdés, te az vagy?

Tegyük fel az vagy...

Te a napi x számú szeretkezés féleség, után vágynál még a pároddal szexre? Főznél, mosnál, mosogatnál, mint az átlag nő? És talán a legfőbb kérdés vágynál férje, normális kapcsolatra?

(Mert én akárhány prostit kérdeztem, még eddig mindegyik azt mondta, nem kell neki "állandó" pasi!)

2016. máj. 29. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem a munkája számít, ha kevés szexet kapok tőle, semmibe vesz, minden más fontosabb neki és már családunk van gyerekekkel akkor csalnám meg. Egyébként meg szakítanék vele. De lehetne akár gazdag ügyvédnő is ez nem munka függő.
2016. máj. 30. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!