Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha megcsalnátok a párotokat?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátomat mégis megcsaltam..
Aztmondta mondjam el neki ha csinálok valamit ami neki nem tetszene de ezt nem hiszem,hogy megbocsájtaná.
Elmondjam vagy titokban tartsam?
Ti mit tennétek?
Nem szeretném elveszíteni.:(
2014. júl. 10. 02:03
1/20 anonim válasza:
Szereti, de azért megcsalja. Úr Isten, mi lenne, ha utálnád??
2/20 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy én nem csalnám meg.
3/20 anonim válasza:
Őszinteség az alapja a kapcsolatotoknak? Az ő részéről annak tűnik ez alapján.. szerintem a világon senki nem érdemelné meg hogy átverjék ha semmit nem tesz, de sajnos gerinctelen világban élünk... tudod igazából a lelkiismeretedre bízom....
4/20 A kérdező kommentje:
Szégyenlem magam emiatt. És úgy érzem keveset foglalkozik velem...tudom,buta voltam de ezzel nem segítetek!
2014. júl. 10. 02:10
6/20 anonim válasza:
"Mit csinálnátok ha megcsalnátok a párotokat?"
Felköpnék, és aláállnék.
Majd elmondanám, és hagynám él boldogan.
Aztán átértékelném az eddigi értékrendemet.
Mi volt fontos, mit hibáztam, miért hibáztam.
Azt hiszem nem lennék képes erre soha, de próbáltam válaszolni.
8/20 anonim válasza:
Mit kellene segítenünk drága? Állj elé és mondd el neki. Ha nem foglalkozik veled és te máshol keresed azt ami vele nincs meg akkor miért vagytok együtt?
9/20 anonim válasza:
Ne mondd el, mert azzal csak fájdalmat okoznál neki. Élj együtt a lelkiismeretfurdalással. Ha szereted ne csald neg, ne légy buta...
10/20 A kérdező kommentje:
Miért vagyunk együtt?hmm ezt a kérdést én is fel szoktam tenni. :( Amikor vele vagyok: szerelem,boldogság minden ami kell..de ha nélküle akkor ez valamiért elmúlik.
2014. júl. 10. 02:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!