Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha örömlány lenne a barátnőd?
Én soha nem értettem azt hogy egy ilyen lánynak hogy lehet otthon egy **** ****** ****** akit még szeret is. Egyszerűen nem értem hogy valaki hogy nem lehet annyira férfi hogy ezt megengedje a bnőjének.. mégha rákényszerülnek is. Gondolkoztam már ezen és 1 dolgot tudok elképzelni mikor megengedném a bnőmnek: Ha a gyerekünk lenne olyan betegsége aminek a gyógyítása nagyon sok pénzbe kerül.. de csak miután én már mindent megtettem...mást nem tudok elképzelni.
Ez egy barom kérés egy barom élet és te is az vagy...
Ha oromlany a baratnod, es meg raadasul kulfoldon is dolgozik, nyilvan kell neked is a szex. Nem kerulnek ilyen helyzetbe, ha meg igen, nyilvan lenne nekem is valaki!
Majd mikozben ot szetke..lik, en otthon ulok, es hianyolom a szexet? Na neem :-))
Ha fiú lennék én biztos otthon csücsülnék és élvezném az életet.
Nőként a szakma és a kapcsolat nem fér össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!