Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a párom?
Igen ez van, én dolgozom vezetem a háztartást, amikor otthon vagyok én a manóval vagyok, ő általában fekszik és játszik.
szval sose gondoltam volna h megcsal, főleg így gyerek mellett ugye no idő. viszont éjszaka alszik a manó, talán akkor lenne alkalma.
Én hinnék neki, csak épp ez h lázad meg ordibál, neki áll feljebb, ebből a reakcióból gondoltam hogy megcsal.
Nem tudom mihez kezdjek 😞nagyon csalódott vagyok, nem tudom eldönteni h tényleg csal e, jaj
Szerintem ez még nem jelenti azt, hogy megcsal. Sem a hajszálak, sem a reakció.
Egyszer már "szembesítetted", mást most úgysem tehetsz, mint figyelsz. Ha van valami, úgyis ki fog derülni, ne stresszelj rá. Közben inkább gondold végig, ha kiderül, hogy megcsal(t), mi oka lehetett rá, vannak hiányosságok a kapcsolatban, stb?
Amúgy ilyenkor a legjobb adni, még többet. Mikor volt egy nehéz időszakunk, pont úgy jött ki, hogy 2 hónapig távol kellett lennem (hétvégente találkoztunk), és bőven voltak udvarlóim, komolyak, komolytalanok, természetesen eljátszottam a gondolattal... viszont mivel minden hétvégén azt éreztem, hogy csak ad és ad, és milyen jó vele, nem léptem félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!