Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Úgy érzem hogy a párom megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hogy a párom megcsal! Van egy 1 éves gyermekünk és 3 éve vagyunk együtt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
találtam e telefonjában egy üzenetet egy jóval fiatalabb 20 éves lánytól de nem volt benne semmi konkrétum ,és mivel időszakonként jár haza a munkája miatt , a multkor mikor itthon volt kb egy délutánra eltünt , és a telefont sem vette fel ,majd mikor haza jött csak hagyta hogy le ordítsam aztán nem mondott semmi konkrétumot ... N26,F27

2016. febr. 22. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem nem csal meg De úgy vigyázz,hogy ezzel a házisárkánykodással igencsak hazavágod a kapcsolatotok. Nagyon nehéz volna bízni benne?
2016. febr. 22. 13:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt az üzenetben pontosan?
2016. febr. 22. 13:28
 3/10 A kérdező kommentje:
volt már régebben egy komolyabb kapcsolata és ott hagyta egy nagyon fiatal lányért mert elcsavarta a fejét . és tudom de egyszerűen nem tudok benne meg bízni néha nagyon össze veszek vele, elég sokszor kutakodok a telefonjában de mindig töröl mindent .. az üzenet csak annyi volt : "rendben, legyen szép napod :) "
2016. febr. 22. 13:38
 4/10 anonim ***** válasza:
33%

vele vagy

szültél neki

minek ha nem bízol benne????

2016. febr. 22. 13:40
 5/10 A kérdező kommentje:
nem voltam én mindig ilyen, csak az utóbbi 3 -4 hónapban jött ez ki rajtam és most nagyon nehéz , de picit nagyon szereti és egyszer a fejemhez vágta egy nagy veszekedésünknél hogy ha a pici nem lenne akkor elhagyna...
2016. febr. 22. 13:50
 6/10 anonim ***** válasza:
42%

Ha már a kémkedésnél és a leordításnál jársz, akkor már réges-rég rossz terepen vagy.

Függetlenül attól, hogy van-e nyomós okod gyanakodni, beszélhetsz vele arról, hogy te hajlamos vagy a féltékenységre, de csakis nyugodtan és normális hangnemben, azzal a céllal, hogy esetleg több megerősítést tudjon adni, meg tudjon nyugtatni.

A másik, hogy meg kell vizsgálnod, hogy van-e valódi okod gyanakodni arra, hogy megcsal. Jó a kapcsolatotok? Megkapjátok egymástól, amire igényetek van? Meg tudtok beszélni mindent, őszinték vagytok? Változott feltűnően valami mostanában? Ha úgy tűnik, nincs valódi okod féltékenykedni (önmagában ez az üzenet nem jelent semmit), akkor egyszerűen tudatosan tedd félre a féltékenységet és bízz benne!

Mint minden mást, ezt is meg lehet normálisan beszélni, és szerintem ez az egyetlen módja. A kémkedés, a veszekedés mindenképp bizalmatlanságot szül és aláássa a kapcsolatot.

2016. febr. 22. 13:52
 7/10 A kérdező kommentje:
sokszor a telefonját bújja és az egyik munka társával beszéltem és valamit el akart mondani mikor a párom rá jött hogy beszélünk és végül nem mondott semmit ..
2016. febr. 22. 14:06
 8/10 anonim ***** válasza:
30%
1 év 3 hónap után terhes lettél...nyilván nem így terveztétek most meg már kifelé menne a pasid a kapcsolatból! Most őszintén,mit csodálkozol??
2016. febr. 22. 14:31
 9/10 Kései Sirató ***** válasza:
43%
Rémeket látsz, nem csal meg, de ha elkezdesz hárpiáskodni, előbb-utóbb keres valaki mást.
2016. febr. 22. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:
30%
A női megérzés sokszor bejön. De azzal,hogy lekiabálod, nem fog megoldódni.Ha te csendben maradsz, lehet,hogy csak egy kaland és vissza tér hozzád. Ha nem csinálsz semmit, akkor is előbb vagy utóbb megtudod az igazságot.
2016. febr. 23. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!