Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a párom?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, van egy kisfiunk 13 hónapos. a párom egy év után nem akart dolgozni, ezért nekem kellett visszamenni a munkába, és ő van otthon a fiúval. na most én 2 hetet dolgozom egyhuzamban, 1 vagyok otthon. hazaértém és takarításnál szőke hajszálqkat találtam a felmosóba, a porszívóba. majd szinte q hét minden napján, egy alkalommal q fiam ruháján is. rettegek h amíg dolgozom más nővel hetyeg, mit tehetnék? Ja nekem vörös q hajam q fúamnak is, neki barna. Nő 27
2016. máj. 29. 12:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
14%
Fessed szőkére a hajad.
2016. máj. 29. 12:23
 2/19 A kérdező kommentje:
őszintén válaszoljatok kérlek, én úgy érzem csal engem, de ha rákérdezek ordít, csapkod,azt hiszem nem őszinte, szerintetek?
2016. máj. 29. 12:24
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

4 éve volt egy olyan hónap, amikor a párom mindenhol szintén szőke hajszálakat talált.

Ketten éltünk csak a lakásban és soha nem volt fent szőke nő és soha nem csaltam meg (de még csak beszélni se beszéltem abban a hónapban szőke nővel).

Azóta sem tudom, hogy miként lehettek ott.

A slusszpoén, hogy egyszer az alsógatyámban talált egy nagyon hosszú szőke hajszálat.

Nekem és neki is eredeti sötétbarna hajunk volt.

Én arra tudtam csak gondolni, hogy imitt-amott volt neki 1-1 szőke hajszála és azok ki is hullottak és meg is találta.

2016. máj. 29. 12:25
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csal. Link alak, dolgozni sem akar, ordít veled, te tartod el, mit vársz tőle?
2016. máj. 29. 12:33
 5/19 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Nem kell rettegni, szembesíteni kell dologgal és számon kérni.
 6/19 anonim ***** válasza:
57%

3-as

Az a vicces, hogy rajtam is rendre előfordulnak szőke hajszálak, a barátnőm viszont vörös. Amikor számon kért, látta a reakciómból, hogy hülyét csinál magából, mert sosem csaltam meg.

Viszont engem is érdekelne, hogy mégis honnan jönnek ezek a hajszálak.

Olyan, mint valami rossz vicc, ami görbe tükröt tart a női féltékenység elé, a férfiakkal pedig megérteti Kaffka összes művét egyszerre.

7/19 anonim ***** válasza:
Én egyedül élek otthon nőként világosbarna hajjal és olykor hosszú fekete hajszálakat találok a lakásban... Fogalmam sincs honnan jönnek, mindig meglepődök, de ez önmagában szerintem kevés bizonyíték.
2016. máj. 29. 12:43
 8/19 A kérdező kommentje:
Persze h számon kértem, normális hangnemben felnőtt módjára, a reakció kiabálás, ordítás, menjek orvoshoz mert beteg vagyok. ez a reakció suggalhat vmit? pl legjobb védekezés a támadás?
2016. máj. 29. 12:53
 9/19 anonim ***** válasza:
Buktasd le. Hagyd otthon a mobilod, rejtsd el és kapcsold be a hangrögzítőt.
2016. máj. 29. 13:59
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekem az nem tetszik, hogy állandóan dolgozol és amikor otthon vagy akkor is neked kel takarítanod? A párod meg otthon henyél? Amúgy nem hiszem, hogy megcsal, hiszen a baba mellett nem is tudna szerintem.
2016. máj. 29. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!