Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a párom?
4 éve volt egy olyan hónap, amikor a párom mindenhol szintén szőke hajszálakat talált.
Ketten éltünk csak a lakásban és soha nem volt fent szőke nő és soha nem csaltam meg (de még csak beszélni se beszéltem abban a hónapban szőke nővel).
Azóta sem tudom, hogy miként lehettek ott.
A slusszpoén, hogy egyszer az alsógatyámban talált egy nagyon hosszú szőke hajszálat.
Nekem és neki is eredeti sötétbarna hajunk volt.
Én arra tudtam csak gondolni, hogy imitt-amott volt neki 1-1 szőke hajszála és azok ki is hullottak és meg is találta.
3-as
Az a vicces, hogy rajtam is rendre előfordulnak szőke hajszálak, a barátnőm viszont vörös. Amikor számon kért, látta a reakciómból, hogy hülyét csinál magából, mert sosem csaltam meg.
Viszont engem is érdekelne, hogy mégis honnan jönnek ezek a hajszálak.
Olyan, mint valami rossz vicc, ami görbe tükröt tart a női féltékenység elé, a férfiakkal pedig megérteti Kaffka összes művét egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!