Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy 26 éves lánnyal én 33 vagyok. 2 éve együttvagyunk már és együtt lakunk, jól m egvagyunk.Egy ismerettségi társaságban megtudtam,hogy a párom az előző párját többször megcsalta(hónapokig utána pár hónap kihagyással megint pár hónapig csalta a párját ugyanazzal a sráccal)akivel 4 évig voltak együtt. Ezt mondtam neki és elismerte és aztmondta én ne aggódjak velem teljesen más eszébe nem jutna megcsalni. meg mondta régebben hogy tizenévesen folytatott párhuzamos szexkapcsolatot. Most eléggé elbizonytalanodtam pedig már a családalapítás is szóba került. Mit tennétek a helyemben?
2016. máj. 16. 13:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
gondolod ,h amikor az exe rákérdezett neki elmondta,h meg fogja csalni?
2016. máj. 17. 17:45
 12/12 anonim ***** válasza:
vigyázz vele, minimum pár évig még teszteld, hogy megfelel-e a családalapításhoz. vagy keress mást, de garantálom h nem változott azóta a hölgy
2016. máj. 22. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!