Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, milyen együttlenni 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen együttlenni 1 olyan nővel aki az előző párját veletek csalta meg?

Figyelt kérdés
Összejöttem 1 nővel aki az előző párját velem csalta. Utóbb elmondta,hogy az előző párjával az azelőttit is azzal is úgy jöttek össze. Gondolkoztam és kicsit furán érzem magam,hogy aki többször csalt legközelebb is fog.Amúgy jól megvagyunk de mivan ha elmúlik a szerelem? Márpedig elfog az tudományos tény. Minden kapcsolata 2 3 év után megcsalással végződött. Ő közbe 27 éves lett és aztmondta hogy megkomolyodott családot akar alapítani velem. Ennek ellenére is kicsit el vagyok bizonytalanodva.
2016. máj. 4. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát látod, ez ilyen... Ez a csaj sosem volt hűséges, nem valószínű, hogy most miattad megváltozott. Az ilyenek általában kapcsolatfüggők, nem tudnak egyedül lenni, viszont egy idő után elkezdenek unatkozni az aktuális partnerükkel, és keresnek izgalmasabbat, akivel lelépnek.
2016. máj. 4. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
nem hangzik jól, de nem venném komolyan az ilyen kapcsolatot, pedig lehet, h tényleg megváltozott
2016. máj. 4. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Aki megcsalós típus, az később is az lesz. Csupán alkalom kérdése a dolog, erkölcsi szempontból nincs akadálya számára a dolognak. Mi lesz 2-3 év múlva, amikor esetleg kezd ellaposodni a kapcsolatotok? Én ezt fontolóra venném egy hosszú távú viszonyt illetően, habár nem mindenkit izgat az ilyesmi...
2016. máj. 4. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Én kidobtam, mert engem is több férfival megcsalt, mi is úgy jöttünk össze, hogy csalta velem a másikat. De persze volt a nagy kamu duma, hogy mert őt nem szerette, kívánta, mellettem igazi nőnek érzi magát stb...

Kutyából ritkán lesz szalonna, de 100 esetből 1x megesik az is, hogy valaki teljesen megváltozik. Szerintem addig ne görcsölj rajta amíg nem gyanakszol vagy bukik le viszont ilyen nőnek második esélyt adni nem szabad.

2016. máj. 4. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!