Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátó alku, ti belemennétek?
Utolsó: ez egy konstruktív alku, ennek van értelme. Az viszont szerintem csak tovább rombolná a kapcsolatot, ha a megcsalt fél ezek után a kérdező szerinti alku birtokában lelkiismeretfurdalás nélkül elkártyázna egy vagyont, csak mert őt is átverték korábban. Hova vezet ez?
Az egy jó típusú alku lehet, ha teszel valami rosszat, cserébe ha helyre akarod hozni, tegyél valami jót / változtass valamit pozitív irányba. De annak mi értelme, hogy teszel valami rosszat, akkor cserébe én is tehetek valami rosszat? Ez kicsit olyan, mintha a házastársak csak azért nem tesznek egymással rosszat, mert nem akarják megbántani, de amúgy meg lesik az alkalmat, hogy mikor tehetik meg büntetlenül (a másik tudta nélkül, vagy annak beleegyezésével).
Egy ideális kapcsolatban azért nem teszek rosszat a másikkal, mert szeretem, eszembe sem jutna kicsikarni tőle egy alkut, hogy elkártyázhassam a közös pénzünket, ha "esetleg úgy alakulna".
Én nem tartom jó dolognak, mert aki egyszer csalt, azt máskor is fog.
De, teszteld le, mennyire gondolja komolyan, mond meg neki, hogy egy másik férfival is ki akarod próbálni hármasban.
Az a reakció, amit látni fogsz, abból tudni fogod, hogy van-e értelme. Te ezt szeretnéd, de ha elkezd győzködni, akkor tuti nem gondolta komolyan.
Vagy Swinger klubba akarsz menni, és te ott este bármit megtehetsz.
Elég ha csak mondod neki, ha kiakad ezen, akkor nincs miről beszélni.
Általában a csalók, ettől kiakadnak.
A páromnak van pár "hibája" - elvagyok én azzal, mindenféle alku nélkül.
Ez a cserügylet nekem nem illik egy párkapcsolatba.
De az üzleti agyam se szeretné, - biankó csekket nem írunk alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!