Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátó alku, ti belemennétek?
Hülyeség. Egy későbbi megcsalás esetén ez a "kártya" nem változtatná meg azt, amit ő érez. Akkor sem, ha próbálja megjátszani. Kivéve, ha nincsenek emberi érzései.
24/F
Nem. A helyzet az, hogy én nem csalnám meg a párom, innentől ez nem egy kiegyenlített helyzet.
26/F
De az neked miért jó?
Pl mennyi kidobott pénz lenne egyenlő egy félredugással?
Nem értem. Nekem nem jelentene elégtételt, de ha neked igen és ettől jobb lesz (szerintem nem lesz), csináld.
Inkább csesszen ki pénzt a párom, vagy csináljon akármilyen hülyeséget, azt elnézem, de nem a megcsalást. Persze nem vagyunk egyformák, én csak a magam nevében tudok beszélni.
Nem látnám semmi értelmét ilyen alkunak.
Az, hogy az ember mit akar, illetve mit tud megbocsátani a másiknak és mit nem, azt azt adott helyzetben megélt érzelmei döntik el.
Azt sem láthatod előre, hogy nem akarsz-e pár hónap múlva akár te, akár a párod szakítani, nemhogy azt, hogy - egy ki tudja előre, milyen jellegű és milyen súlyú "hibát" képesek lennétek-e egymásnak megbocsátani úgy, hogy az egymás iránt érzett szereteteket és bizalmatok megmarad.
Alku?
Nekem is volt feltételem,abbahagyja az ivást, és szakít a nőjével.Mind a kettőt megtette...előző nem ment egyik napról a másikra, de sikerült...a 2. pedig, a nő nem akarta felfogni hogy vége, még sokáig szemétkedett...
Mielőtt fújolnának egyesek, ez már 6 éve történt, és azóta lekopogom, minden oké közöttünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!