Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most én vagyok a másik nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a másik nő? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, akiről azt hittem hogy független, aztán mikorra rájöttem, hogy nős, addigra már egészen egymásba bonyolódtunk. Nagyon beleszerettem, és azt mondja ő is szerelmes belém, a feleségével már évek óta csak a pénz miatt van együtt. Eléggé jómódúak, így a vagyonmegosztásból mindketten rosszul jönnének ki, plusz van egy közös gyerekük is. Elválni nem akar, nem is fog, de velem szeretne lenni, ezt mondja. Ez meg is felelne nekem, én se vágyom jelenleg házasságra, meg semmi nagyon komolyra, de sokszor bűntudatom van, hogy én vagyok az, aki tönkreteszi a házasságát. Bár nem ez az első eset, hogy megcsalja a feleségét. Nem kezdtem volna bele a kapcsolatba, ha tudom, hogy foglalt, de most már nyakig benne vagyok (érzelmileg), és nem tudom feladni.

Voltatok már ilyen helyzetben? Mi lett a vége?

2016. máj. 8. 02:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kinek kene mas hasznalt gatyaja mikor van egy csomo ami csak a tied lehetne
2016. máj. 8. 10:13
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem, ilyenben nem voltam olyanban igen, hogy tolem varta el egy pasi (aki szinten hazas), hogy elhagyjam miatta a ferjemet, amit persze nem tettem meg.

Az hogy megindokolja hogy o a penz miatt nem valik, az szimplan egy hatalmas hazugsag, minimalis koze van a penzhez, mondom ezt ugy, hogy alltam a masik oldalon. Emogott az van, hogy szereti a feleseget csak beleunt a dologba de ugyanakkor nem hagyna el mert atmentek egy csomo dolgon egyutt, kialltak egymas mellett, van egy gyerekuk is az az alapvetoen nem rossz a hazassaga, hanem unalmas.

Ilyen helyzetben jonnek a fellangolasok es a megcsalasok, ami vagy valast erdemenyez, vagy erositi a kapcsolatot. Vannak olyan kapcsolatok, ahol a felek ezt megbocsajtjak a masiknak mert tobb mint szeretik egymast (ezt nehez elmagyarazni).

A lenyeg az, hogy nem fogja miattad (sem) elhagyni a feleseget, a hekyedben en elveznem amig tart, mert x ido utan mindez ugyis elmulik leven csak fellangolas/ szerelem.

2016. máj. 8. 13:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Játssz az Ő szabályai szerint! Akkor hagyd el,ha már találtál valakit helyette. Biztos, hogy kihasznál, neki ez így szuper jó. Sosem fogja elhagyni a családját. Használd Te is amíg jobb kapcsolatot nem találsz.
2016. máj. 8. 20:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Addig hagyd el,amíg még jobban bele bonyolodsz az egészbe.
2016. máj. 9. 13:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne értsetek félre, de felétek nem szokás megkérdezni, hogy van-e a másiknak párja? Az elején, ismerkedésnél ennyi megcsalós, megalázó történet után szerintem már úgy rá illene kérdezni, akkor is ha hevesen udvarol az "úriember". De ez csak az én véleményem.
2016. máj. 9. 22:26
 16/19 anonim válasza:

Egyes emberek itt olyan lazák...adják az észt,bele nem gondolva mit is írnak.Elvileg azért ír ide az ember,hogy hátha jó tanácsokat kap,de nem... még jobban lehúzzátok,meg elmondjátok mindennek...

Szerintem ameddig mind a kettőtöknek jó addig kell csinálni a dolgokat. Csak az a fránya szerelem....

2016. máj. 26. 14:49
 17/19 anonim ***** válasza:

szerelem?

nem vagyunk allatok tudsz parancsolni magadnbak

A huseg valaszta kerdese

A balga ember sodrodik az arral az okos arra megy amerre o szeretne

A szerelem nem virus amit el lehet kapni

2016. máj. 26. 20:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, a feleség helyzetében voltam. Minket valasztott!!!
2016. jún. 26. 15:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Nálunk is a volt szerető koppant...a férjem engem választott,és együtt maradtunk, és ennek már 6. éve volt, és nem,nem ismétlődött meg.

A volt szerető pedig, bár visszakullogott a megcsalt párjához, az visszafogadta a 2 gyerekük miatt,szült egy 3. at is...mégis évekig nem tudta megemészteni hogy nem ő lett a befutó, és minden módon szét akart minket ugrasztani...nem sikerült..

2016. jún. 26. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!