Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most én vagyok a másik nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a másik nő? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, akiről azt hittem hogy független, aztán mikorra rájöttem, hogy nős, addigra már egészen egymásba bonyolódtunk. Nagyon beleszerettem, és azt mondja ő is szerelmes belém, a feleségével már évek óta csak a pénz miatt van együtt. Eléggé jómódúak, így a vagyonmegosztásból mindketten rosszul jönnének ki, plusz van egy közös gyerekük is. Elválni nem akar, nem is fog, de velem szeretne lenni, ezt mondja. Ez meg is felelne nekem, én se vágyom jelenleg házasságra, meg semmi nagyon komolyra, de sokszor bűntudatom van, hogy én vagyok az, aki tönkreteszi a házasságát. Bár nem ez az első eset, hogy megcsalja a feleségét. Nem kezdtem volna bele a kapcsolatba, ha tudom, hogy foglalt, de most már nyakig benne vagyok (érzelmileg), és nem tudom feladni.

Voltatok már ilyen helyzetben? Mi lett a vége?

2016. máj. 8. 02:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

Voltam. Hasonló helyzet, megmondta ő is, hogy nem akarja elhagyni a feleségét, különböző okokból. Teljesen belehabarodtam, mindent megadtam neki, érzelmileg, erkölcsileg, szexuálisan, amit ő nagyon élvezett, jól érezte magát velem, aztán másfél év múlva elhagyott. Ennek majdnem két hónapja, de még mindig nem tudtam magam összeszedni.

Én voltam a negyedik szeretője, szerintem most már megvan neki az ötödik. Az ilyen férfiak soha nem tudnak egy nő mellett megállapodni, mert amit ők keresnek, azt soha nem találják meg.

2016. máj. 8. 02:53
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Haha. Es te komolyan beveszed ezt a dumat? Szerintem mindenkit ezzel bolonditott illetve bolondit melletted is, annuira kozhelyes. Ha ket ertelmes ember boldogtalan, de sok penzuk van akkor nem olyan nehez egy utolso kompromisszum kereteben megbeszelni hogy hogyan valjanak szet a sajat boldogsaguk erdekeben minel konnyebben. Ebbol a kepbol itt csak az maradt ki hogy a feleseg nem is tud az allitolagos nagy boldogtalansagrol amiben szerencsetlen ferje el... mialatt hozzad hasonlokat szedit.

A helyes lepes, amit meg mindig nem keso megtenni: bucsut inteni es megkeresni a sajat tartasod es moralitasod maradekait.

2016. máj. 8. 03:25
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, hogy ha majd te leszel a feleség, akkor mennyire leszel paranoiás, mivel azzal az előnnyel indulsz, hogy tudod, hogy milyen a férj.
2016. máj. 8. 05:14
 4/19 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben, a pasas fél évig járt utánam, nem akartam belemenni,de aztán szerelmes lettem.4 évig voltunk együtt.Soha nem bántam meg,a legszebb éveket töltöttem vele.Amikor szakítottam vele,akkor is nagyon szerelmesek voltunk még,viszont nem birtam tovább.
2016. máj. 8. 05:39
 5/19 tyranus válasza:
100%
Egyszerű a válasz! A férfi ki hasznal,Gondolom a szex az heti szinten van vagy 2 heti.Gondold át le fexik veled,aztán haza megy és a felesége is jőnn egy körre,. Ébredj fel! Ha ez nem zavar, akkor nem èrtem a kérdésed lényegét.Velem is ezt művelte egy fiú 4 évig. Fell adtam érte családot, házat, és majdnem munkámat... Mig rá nem jöttem hogy ez nem jó, másodhegedűsők élete nem jo.Ha gondolkodásban nem lexel még gyerek, mert most még az vagy,találni fogsz idővel egy olyan embert ki képes lessz téged szeretni. Érezni téged bár mekkora távolságból,és tőrődni veled. Tapasztalatbol beszélek!25 eves Nő vagyok
2016. máj. 8. 06:08
 6/19 BlackSword ***** válasza:
100%
Akkor állj vele szembe, vágd képen, aztán hátra arc!!! Lépés indulj!!!
2016. máj. 8. 07:28
 7/19 anonim ***** válasza:
Uaz mint az első válaszoló sztorija.Szállj ki mielőbb!
2016. máj. 8. 07:49
 8/19 anonim ***** válasza:

Buta naiv tartas nelkuli no vagy?

Ha nem futas

2016. máj. 8. 08:02
 9/19 anonim ***** válasza:
Kihasznál. Itt most teljesen ő a hunyó, hazudott, átvert és a feleségével csal téged. Nem jó másodiknak lenni, el fogja venni minden önbecsülésed és lelkileg is rá fogsz menni. :(
2016. máj. 8. 08:37
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Neked miért jó,. h van egy pasi, aki sose lesz 100%-ig a tiéd? Miért jó, h neki te sose leszel fontos? El ne hidd már, h szerelmes...ha az lenne, akkor téged választana, azt se nézné ez mennyi hercehurcával, kiadással jár. CSak kábít téged, h a pénz miatt nem válik, meg a gyerek miatt, h neki mindig legyen szex, de egy kis szalmaszálat se mozdítana meg érted.

Minél jobban belehabarodsz, annál jobb lesz NEKI, mert egy szerelmes nő minden kamut bevesz és könnyen le lehet csitítani szép szavakkal, ígéretekkel. Neked meg elment sok-sok éved egy olyan pasira,akivel még egy fagyit sem ehettél meg a városban, mert jajjjj, valaki megláthatja veled és akkor neki az rossz. Érted, neki. Minden róla szól ebben a viszonyban és huszadrangú, h te mit szeretnél, hogyan érzel.

2016. máj. 8. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!