Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minek kötnek házasságot akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kötnek házasságot akik nem tudnak hűségesek lenni, és inkább sunyi módon szétcsalják a párjukat?

Figyelt kérdés
Múltkor beszélget két nő a buszon... Az egyik mondja, hogy ő már a házasságuk 2. évében csalta a férjét és a gyereke is valószínűleg a szeretőjétől van. Értitek, valószínűleg... A nő úgy beszélt erről mintha a legtermészetesebb dolog lenne a világon. Azt hittem, hogy az agyam eldobom. Legszívesebben felpofoztam volna minimum.
2016. ápr. 29. 09:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyenek azért házasodnak, mert nem képesek a saját önálló elképzeléseik, elveik, döntéseik alapján élni az életüket.

A társadalom nagy részének akarnak megfelelni ahol az a nyomás nehezedik rájuk, hogy legyen párjuk, jegyezzék el egymást, házasodjanak össze, csináljanak gyereket.

Gyakorlatilag szégyelli, hogy ő másképp szeretne élni, ezért titokban, már családos emberként tart szeretőt (szeretőket), szórja el a magvait amiből esetleg még 1-2 zabigyereket is összehoz ha elég felelőtlen.

Az ilyen emberek gyávák felvállalni önmagukat, és emellett egy másik embert is bántanak (a házastársukat), megalázzák azzal, hogy megcsalják, mert nem szeretik, sose szerették, sose tisztelték, csak kellett egy álca, hogy az mögé bújva éljék azt az életet amit egyébként akartak volna, és ne érjék támadások, kérdezősködések, miért nem házasodott meg, miért nincs gyereke, miért nem akar gyereket stb...

2016. máj. 4. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!