Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minek kötnek házasságot akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kötnek házasságot akik nem tudnak hűségesek lenni, és inkább sunyi módon szétcsalják a párjukat?

Figyelt kérdés
Múltkor beszélget két nő a buszon... Az egyik mondja, hogy ő már a házasságuk 2. évében csalta a férjét és a gyereke is valószínűleg a szeretőjétől van. Értitek, valószínűleg... A nő úgy beszélt erről mintha a legtermészetesebb dolog lenne a világon. Azt hittem, hogy az agyam eldobom. Legszívesebben felpofoztam volna minimum.
2016. ápr. 29. 09:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hol általánosítok??! Leírtam a SAJÁT tapasztalatomat. Azok a fiatalabb, velem egyidős és 1-2 évvel idősebb srácok épp olyanok voltak, amiket leírtam. Mi ezzel a bajod? Megjegyeztem, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK, mert VAN.

Leírtam, hogy bár az idősebb pasik vonzanak, ott is sok a barom, de én kevesebb gyerekes felfogású férfival találkoztam az idősebbeknél.

Nem általánosítottam, szóval mielőtt belém kötsz, megtanulhatnál szöveget értelmezni...

2016. ápr. 29. 11:49
 12/21 A kérdező kommentje:
Engem meg az idősebb nők vonzanak mert a korombeliek az első adandó alkalommal ahogy pénz szagot éreznek meglépnek. Anyagiasak, felszínesek, könnyűvérűek, de persze tisztelet a kivételnek. Na ugye...
2016. ápr. 29. 11:51
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

#12: Tudod mit, kár veled vesződni, látszik, hogy nem fogod fel miről beszélek... És lesüllyedsz ovis szintre, mint valami dedós kisgyerek. Na és akkor csodálkozol, ha a lányok nem vesznek tudomást rólad. Mert egynek sem kell olyan, aki agyilag egy kisgyerek szintjén van.

Megosztottam a saját (!!) tapasztalatomat, ami neked persze nem tetszik és révén, hogy olvasni és szöveget értelmezni nem tudsz, rögtön nekiállsz támadni, ráadásul a lehető legbugyutább módon. El kezded támadni a nőket és leírod ugyanazt, amit én a pasikról. Nekiállsz mocskolódni, mert bántja a kis önérzetedet, amit írtam. :D

Felőlem aztán azt írhatsz, amit akarsz, én tudom, hogy milyen vagyok, azt is tudom, hogy az én exeim milyen éretlen kisgyerekek voltak és külön köszönöm neked, hogy te is megerősítetted bennem, hogy nagyon is jól teszem, ha ignorálom a velem egyidőseket. :)

2016. ápr. 29. 11:59
 14/21 anonim ***** válasza:

Házasságban félrelépni undorító dolog. És egyet értek az előttem szólókkal, aki dugogatni akar csak, ne házasodjon. Ha esetleg időközben jön rá, akkor legyen annyira gerinces, hogy váljon el. Függetlenül attól, hogy férfiról vagy nőről beszélünk.

A korábbi vitához hozzászólva: kedves kérdező, nem ezzel kapcsolatban érdeklődtél, hiba volt nekiállnod személyeskedni. Ezt privátban illett volna inkább rendezni, nem pedig itt. Elhiszem, hogy frusztrál, de valóban magadat égeted ezzel a viselkedéssel. Kedves válaszoló: kár volt belemenni. Ignorálni célszerűbb az ilyen viselkedést, mert teljesen meddő vitát szül. És egyikőtök sem értelmesebb a másiknál... Az egyik a saját sértettségéből, frusztráltságából merít, a másik meg csakazért is odacsapkod és mondja a magáét. Gyerekesek vagytok.

2016. ápr. 29. 12:23
 15/21 anonim ***** válasza:
A házasságnak sok nem érzelmi típusú előnye is van. Nem szólják meg a maradibb emberek, van vagyonközösség, mindig van kihez fordulni, van ingyen szex (hogy a még speckóbb esetekbe bele se menjünk, hogy melegek heteróként mutatkozhatnak...), gyereket viszont akarna stb. Sokan teljesen tudatosan, akár érzelemmentesen házasodnak meg, mert az jó védőhálónak. Vagy mert jó érzés, hogy van vkim aki körbeugrálja...
2016. ápr. 29. 12:24
 16/21 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, itt van mennyire is érett, komoly felnőtt férfiról van szó. Ennyire képes, ez az alpári féreg, mert most már én sem tudom magam visszafogni. Igazad van 14-es, egy idő után ez a félkegyelmű, ovis kisgyerek is úgy gondolta, hogy megvitatja majd privátban, de ugye képtelen a kommunikációra, nála ez annyiban kimerül, hogy szid és trágárkodik. Gratulálok, anyád biztos büszke rád!

2016. ápr. 29. 12:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki ugy eli az eletet ahogy szeretne, a sajat ertekrendje szerint,az hogy errol kinek es mi a velemenye az irrelevans:-)
2016. ápr. 29. 16:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Az úgy van, hogy időben először van a házasság, és később a gondok, amiknek egyik kimenetele a megcsalás...

De hát miért így kérdezed, amikor neked más a bajod:

"22 éves vagyok, de a korombeliek szóba se állnak velem."

Én se állék veled szóba ha korod beli lány lennék, egy frusztrált erkölcscsősz, - köszi, passz!

2016. ápr. 29. 19:50
 19/21 anonim ***** válasza:
semmi közöd hozzá, törődj inkább a magad dolgával, kit érdekel hogy él más, ítélkezni mások felett, fú
2016. ápr. 29. 22:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Na, az ilyeneket tuti megcsalják, mint te... ;)
2016. máj. 3. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!