Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kangaxx kérdése:
Meddig lehet ép ésszel élni egy szex- és megcsalásmentes házasságot?
Figyelt kérdés
2015. máj. 18. 13:33
1/14 anonim válasza:
Azt, hogy mi a végső határ, azt nem tudod, fél évig biztosan.
2/14 A kérdező kommentje:
A szexmentességet értem úgy, hogy semmi, de semmi.
Nekem lennének igényeim, de a férjem nem tud és nem is akar tenni semmit.
Betegség szövődménye miatt 100ból jó ha 2szer van erekciója.
Én még el vagyok "saját magammal", de nem akarok álszent sem lenni, akarok egy férfit.
De viszont ott a másik oldal: hűséget fogadtunk egymásnak jóban-rosszban.
2015. máj. 18. 13:38
3/14 A kérdező kommentje:
*Kimaradt, hogy még orálisan ill. az ujjaival sem óhajt kényeztetni.
2015. máj. 18. 13:39
4/14 datass válasza:
Régóta tart ez?
A betegséget lehet kezelni?
5/14 anonim válasza:
Itt nem az erekcióra való képtelenség a probléma. A probléma az, hogy a férjed nem érdekli, hogy szenvedsz. Ahogy írtad, van más módja is, hogy boldoggá tegyen. Az örök hűség valóban komoly dolog, de nem szabad ezzel visszaélni. Megvonni a testi örömöt valakitől nagymértékben csökkenti a másik életminőségét. Nem várható el, hogy éveken, évtizedeken át magányosan élj férjes asszonyként. Beszélj a férjeddel, vagy beszéljen vele valaki más, mert így el fog veszíteni.
6/14 Interferencia válasza:
Párterápia, szexuálpszichológus.
7/14 anonim válasza:
arra azért nagyon kíváncsi lennék,hogy a betegség előtt nektek mégis miből állt a szexuális életetek!?!?!?te megsimogattad magadnak a punit,a férjed meg néha ráránott magának azt jóidő!?!?......vagy mi?!?!.........
8/14 anonim válasza:
Ha az autóban nem működik a szivargyújtó akkor azt kell megjavítani, kicserélni, nem az egész autót.
Ha javíthatatlan, akkor pedig vagy használsz öngyújtót, vagy megérsz valakit időnként, hogy adjon tüzet.
Ennél jobban nem tudnám körülírni... :-)))))
9/14 anonim válasza:
Szerintem nem sokáig lehet így élni. Valamit ki kell találnotok közösen. Ha nincs erekciója, akkor értesd meg vele, hogy Neked szükségleteid vannak, amit sokféle módon kielégíthet. Mindenképpen vedd rá valahogy. Szerintem, ha a szexuális vágya is eltűnt az erekciójával együtt, akkor is tudna egy kicsit nyalakodni. Nem nagy dolog lenne a tiszta ruháért és az ételért, amit kap. Lehet ez az utóbbi mondat erősen hangzik, de tennie kell... Ha vallásos vagy, akkor beszélgess erről egy pappal.
10/14 anonim válasza:
Magamból kiindulva... semeddig. Egyik fél részéről sem. Már a házasság előtt is volt probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!