Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen lesz a szex a megcsalas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lesz a szex a megcsalas utan?

Figyelt kérdés
Ha megbocsatottam es egyuttmaradunk, mivel regi dolog csak most kerult elmondasra. Termeszetes ha felek tole hiaba regi az ugy? Mintha csak tegnap lett volna benne. Nekem ez szamit.
2015. máj. 14. 22:08
1 2
 1/14 RRR ***** válasza:
akkor a részedre nem jó egy jó darabig
2015. máj. 14. 22:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz olyan meghutt egy ideig :/
2015. máj. 14. 22:14
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Olyan bíztos hogy nem lesz mit azelőt hiszen nagyott csalódttál benne,de attól függetlenül lehet jó csak már máshogyan látod majd a párodat nem az lesz akire mindig számíthattál hanam aki bármikor lecserélpár órára ha unatkozik.
2015. máj. 14. 22:14
 4/14 anonim ***** válasza:

Csak ismételni tudnám a 3.-at.

L20

2015. máj. 14. 22:17
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
A szex még lehet jó, érzelmileg lesz nehezebb, mert többé nem fogsz tudni megbízni benne :(
2015. máj. 14. 22:17
 6/14 A kérdező kommentje:
Ez fel eve volt es akkor pettinget vallott be. De nem birta tovabb tegnap bevallotta a tobbit. Es olyan ertelmetlennek latom ezt a fel evet. Nagyon rosszul esik de nem tudom elhagyni szeretem es o.tobbet sirt emiatt mint en. Bonyolultan kezdodott a kapcsolatunk az exehez menekult.sokaig de mar.jo ideje kilepett az eletunkbol es nagyon bodlog fel ev all mogottunk ezert is.nem tudom eldobni. De felek hogy mar semmj nem lesz ugyanolyan. Nagyon nyomorultul erzem magam.
2015. máj. 14. 22:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem tudod majd elengedni magad szex közben, nem tudod magad teljesen átadni, nem bízol benne.
2015. máj. 14. 22:38
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
Lehet ugyanolyan - ehhez az kell hogy ne kattogj rajta,túl kell lépni az egészen.
2015. máj. 14. 22:50
 9/14 anonim ***** válasza:
57%
Csald vissza. Legalább te is megtapasztalod, milyen jó a változatosság (így jobban megérted őt is), és kiadod magadból a feszültséget is.
2015. máj. 14. 23:02
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
hát nem tudom, biztos én látom rosszul de nálunk csak ezután lett igazán jó xD
2015. máj. 14. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!