Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hova tűnt az őszinteség a nőkből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűnt az őszinteség a nőkből?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori: beszélgettünk heteket, találkoztunk a lánnyal háromszor, mindeközben napi szintű beszélgetés online, negyedik találkozón szerettem volna közeledni felé (ölelés, csók) - erre ő leállított, hogy ez neki túl gyors, ne siessünk ennyire, legyek türelmes.

Gondoltam, mivel nem elküldött, lehetek még türelmes. A lány ezt követően elment egy fesztiválra a barátnőivel, ahol végül összeszedte és megdugta valami csávó.

Ezt mégis miért kellett? Nehéz lett volna őszintén megmondani, hogy nem akar tőlem semmit?

2016. ápr. 17. 15:09
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Azért hozzáteszem: ha igazad van is, úgy gondolom, hogy húsz, vagy akárhány éve ebben a világban élve fel kéne ismerni, hogy valaki húzódozik valamitől. Lehet, ez gonoszság, de velem is volt, hogy egy pasi nem utasított vissza egyértelműen. Ő, mint kiderült, meleg. De ezt nem mondta meg, évekkel később tudtam meg, csak láttam rajta, hogy mikor odamentem, és kimutattam a tetszésem, valami zavarja. Ezt fel kell azért tudni mérni.
2016. júl. 8. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!