Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűnt az őszinteség a nőkből?
Röviden a sztori: beszélgettünk heteket, találkoztunk a lánnyal háromszor, mindeközben napi szintű beszélgetés online, negyedik találkozón szerettem volna közeledni felé (ölelés, csók) - erre ő leállított, hogy ez neki túl gyors, ne siessünk ennyire, legyek türelmes.
Gondoltam, mivel nem elküldött, lehetek még türelmes. A lány ezt követően elment egy fesztiválra a barátnőivel, ahol végül összeszedte és megdugta valami csávó.
Ezt mégis miért kellett? Nehéz lett volna őszintén megmondani, hogy nem akar tőlem semmit?
Nem volt a barátnőm, de azért ismerkedés során már elég közel kerültem hozzá úgy érzem. Egyrészt az önérzetemnek sem tett jót, másrészt őt is minősítette.
Egyébként ugyanúgy beszéltünk, mint előtte, alapvetően én voltam a kezdeményező beszélgetések terén (pl. pont ezzel a kérdéssel kezdtem, hogy milyen volt a fesztivál?).
A sráccal való kalandját egyik barátnője súgta meg, őt régebb óta ismertem, tudta, hogy érdekel a lány, ezért megsúgta, persze kérte, hogy ne említsem a lánynak, hogy tudom, főleg, hogy akkor kettejük baráti kapcsolata is megromlana. Nyilván a sztori tudtában már nem érdeklődtem úgy a lány felől, leépült a kommunikáció és a kapcsolat.
Miert veszed keszpenznek amit a " joindulatu " közös ismerösötök mondott ?
Honnan tudod h nem e irigy , hazudik , vagy konkretan rad palyazik , vagy egyszeruen csak irigy volt a baratnöje alakulo kapcsolatara ????
Amikor érdeklődtem a fesztiválról a lánytól, említette azt is, hogy milyen jól "elvolt" egy sráccal. Mikor kérdeztem tőle, persze nem számonkérően, hogy ez mégis mit takar, akkor lerendezte kb. annyival, hogy "jaj hagyjuk már ezt".
És ez a másik infóval rohadtul egybevág.
De te vetted fel vele a kapcsolatot. Egyszerűen csak nem akart bunkó lenni, nem tudta, hogy rázzon le. Még meg is mondta, hogy elvolt egy sráccal! A többi meg enm tartozott rád. nem részletezte, mert kije vagy mégis, az apja?
(A kérdező vagyok a másik kérdéstől.)
Kedves kérdező a másik kérdéstől. Értem, hogy nem kellettem neki, és nem akart bunkó lenni, meg mit tudom én, de magamtól idézek, fent a kis zöld dobozkából, a kérdésem kifejtéséből:
"Ezt mégis miért kellett? Nehéz lett volna őszintén megmondani, hogy nem akar tőlem semmit?"
Erre szeretnék egyszerűen választ kapni. Miért nincs annyi felelősségvállalás a csajsziban, hogy kibök egy NEM-et, és mindenki megy az útjára? Miért kell abba a téves hitbe ringatni, hogy köztünk lehet valami, csak jaj, ő olyan kis félénk, és ne rohanjam le... Erre valami nagyon szimpi csávó 1-2 nap után megdugja...
De ezt ti úgysem értitek, milyen érzés, mikor nincsenek rajongóitok körülöttetek, és egy valaki van, akinél felcsillan a remény, erre ő is faképnél hagy.
Azert nem mondta meg h nem kellesz neki mert ö se tudta eldönteni , h mit akar es h mennyire vonzodik
Lehet meg akart tartani potkereknek , vagy akart adni egy eselyt a kapcsolatnak csak aztan jött a fesztival
Itt vagyok, akitől ezt kérdezted:
""Ezt mégis miért kellett? Nehéz lett volna őszintén megmondani, hogy nem akar tőlem semmit?" "
Nos, igen, ebben igazad van, csak utána eléggé a megcsalásra meg ilyenekre terelődött a téma. Tényleg van olyan eset, amikor a csaj nem tudja, akar-e téged, de aláírom, hogy ebben az esetben igazad van, minimum az eset után meg kellett volna mondania egyértelműen, hogy nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!