Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűnt az őszinteség a nőkből?
Röviden a sztori: beszélgettünk heteket, találkoztunk a lánnyal háromszor, mindeközben napi szintű beszélgetés online, negyedik találkozón szerettem volna közeledni felé (ölelés, csók) - erre ő leállított, hogy ez neki túl gyors, ne siessünk ennyire, legyek türelmes.
Gondoltam, mivel nem elküldött, lehetek még türelmes. A lány ezt követően elment egy fesztiválra a barátnőivel, ahol végül összeszedte és megdugta valami csávó.
Ezt mégis miért kellett? Nehéz lett volna őszintén megmondani, hogy nem akar tőlem semmit?
#10-#11: Mert ugyebár nem általános jelenség, igaz?
Kérdező: lapozz tovább, sokat kell még keresni, kutakodni, hogy a szarban túrva megtaláljuk a gyémántot. Tessék felfogni az élet egyik nagy kihívásaként.
11. vagyok. Nem tudom, mi az àltalános, de egyrészt nem egyszer volt, hogy elküldtem pasit, mert nem éreztem, hogy bármi lesz, majd ő bebeszélte magának, hogy hátha később, és ő türelmes, vár, stb. Ha az elején nincs semmi vonzalom, ott hiába vàrnak...
Másrészt engem is tettek már talonba, csak én olyankor, ha làtom, nem keres, nem vàrok. Nem hiszek az ilyenekben, én tudom már, mi mit jelent.
Nagyon általánosítasz, néhány/sok nőből kiindulva. Vannak őszinte, és nem őszinte nők, ahogy férfiak is. Mindig is voltak, és lesznek.
Ráadásul a sztoridban nincs semmi, ami az őszinteség hiányára utalna, bőven lehet, ahogy az előzőek is írták, hogy várta a nőszemély, hogy alakuljanak köztetek a dolgok, ami nem zárta ki azt, hogy egy fesztiválon, feltehetően alkoholos befolyásoltság alatt másképp viszonyuljon egy másik férfi -akár neki jobban bejövő-közeledésére.
Arról nem is beszélve, hogy eleve kétséges, hogy jó kategóriában tetted fel a kérdésed, mert habár nálam megcsalásnak számít egy csók is, de a ti esetetekben még nem beszélnék járásról.
En 3 het ismerkedes, talalkozas utan csokoloztam a mostani elettarsammal. O atlag pasi. Semmikepp nem akartam jo pasit, aki kitunik. Bar en nem nyultam senki mashoz, amiota megismerkedtunk. Ugy voltam/ vagyok vele, hogy sok even at voltam szingi, akkor megtehettem volna, h barkivel lefekudjek. Igy most nem esik nehezemre visszautasitani a nala joval jobb pasikat sem. Ugy vagyok vele, ott volt a lehetoseg szingli koromban.
Igy az esetedrol a velemenyem: mi hetente hetkozben 1-szer talalkoztunk, hetvegen 1-szer. Ez is rettento keves. Nagyon fura a no. Ezert nincsenek lany barataim. Ez nem normalis/ nem kovetkezetes viselkedes reszerol.
N
Ha egy nő csinálja, az elfogadhatóbb, mintha egy férfi.
Ez olyan, mint a megcsalás. Ha egy férfi csal, akkor a pasi egy görény. Ha a nő, akkor biztos nem kapott elég figyelmet és a pasi egy görény.
"Fesztiválon pedig minden lányt megdugnak."
Ez nem igaz.
Ettől függetlenül nem volt a barátnőd, nem megcsalás. Semmit nem írtál arról, mi történt utána. Baromira nem midnegy, hogy:
- hazajött a fesztiválról, majd folytatta veled a beszélgetést
- hazajött, és nem vette fel veled a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!