Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen félrelépni?
Figyelt kérdés
Milyen mikor fantáziálsz, ábrándozol egy harmadik személyről, és milyen mikor mindezt tényleg meg is teszed?
Te megbántad, hogy végül engedtél a kísértésnek?
2016. ápr. 10. 16:18
1/10 Kenzo Tenma válasza:
Az kizárt dolog, mert nem tudom.
2016. ápr. 10. 16:19
2/10 anonim válasza:
gerinccel születtem, így sosem fogom megtudni
2016. ápr. 10. 16:25
3/10 anonim válasza:
2-es
Nem az önleszopás volt a téma...
2016. ápr. 10. 16:31
4/10 anonim válasza:
Hagyjuk már... mindenki tudja, hogy mindig a megcsalt fél a hibás.
2016. ápr. 10. 16:33
5/10 anonim válasza:
Engem sokat csalt az első férjem. Elváltam. Majd a második is csinálta. Nem tudom miért választ soha nem kaptam. Volt otthon szex és jó volt de félre léptek. Amikor megtudtam nem volt többé köztünk semmi. A második férjemnél azt éreztem betelt a pohár. Ha ő megteszi akkor én is. Megtettem. Hogy jó volt e? Nem. Azon agyaltam mit keresek ott? Nem nagyon tudtam ellazulni. Ergó szar volt az egész. Utána gyötört a bűntudat hogy talán nem kellett volna megtenném. Nem éreztem jól magam. Utáltam magam miatta. De otthon nem változott semmi. Ugyan úgy megcsalt. Nekem pedig egyre rosszabb volt. Elváltam. Lett egy párom nincs házasság. De érzem hogy szeret én is szeretem szuper a szex és senkinek nem kell más! Szóval ne lépj félre . nem ér annyit. Állandó rettegésben fogsz élni hogy mikor buksz le .
2016. ápr. 10. 16:45
6/10 anonim válasza:
#3 ez volt a hónap poénja! Röhögök a budin :D
2016. ápr. 10. 18:21
7/10 anonim válasza:
Hármas xDDD
Amm meg vmi nem stimmel... milyen harmadik személyről beszélsz ,kérdező? Eleve 2 emberrel élsz együtt és még akarsz valakit? Nem vagy kicsit telhetetlen? :D
2016. ápr. 10. 18:29
8/10 anonim válasza:
Persze itt mindenki ma született Bárány.
Annál furcsább erzes nincs, mikor bárki meglathat, es tudod te is es o is tudjatok, hogy nem szabadna. A tiltott gyümölcs mindig édesebb. A legelső kapcsolatomban megtettem, olyan három hétig tartott a viszony. Iszonyatosan izgalmas volt az egesz, lehet a no miatt, lehet a helyzet miatt nem tudom. De mikor fel órát utazol egy titkos helyre azert hogy csak egy csókot lopj, nagyon őrjítő. Aztán hirtelen elköltözött, nem kerestük egymást. En tiszta vizet akartam önteni a pohárba, es elmondtam a páromnak. S azon az esten amikor ez megtörtént a legnagyobb féregnek éreztem a magamat akit valaha a hatan hordott a Föld. A párom megbocsátot, de mar semmi nem volt olyan mint előtte. Ki kellett volna asznia a francba. Egy evet meg ra húztunk, de az csak szenvedés volt. Nem nem bántam meg. De utólag tudom, hogy akármennyire is marcal a bűntudat ez ezzel jár, ha nem jött ra nem szabad elmondani, Sokkal nagyobb fájdalmat okozol ha elmondod.
Azóta ket több eves kapcsolatom volt, es nem csaltam meg őket, tanultam a leckebol.
2016. ápr. 10. 18:34
9/10 anonim válasza:
Nem bántam meg és üzenem a sok erkölcscsősz grál lovagnak, hogy 30 éves koromig én is fikáztam és lenéztem mindenkit aki ilyet tett. Most már bölcsebb vagyok a világ nem fekete és fehér, az ember nem monogám és nem magántulajdon az egész rendszer rossz. Nem éreztem bűntudatot, mert nem az volt a cél, hogy a párom bántsam és azt gondoltam egy másik világban és másik életemben vagyok. Persze büszke se vagyok rá, de szomorú, hogy ilyen világ van. És ha a párom megcsalna nem zavar, neki is annyi joga van mint nekem erre...
2016. ápr. 11. 19:06
10/10 anonim válasza:
„ Tévedni” emberi dolog…. de isteni érzés… nem ítélem el a megcsalást, úgy kell csinálni, hogy a másikat ne bántsd meg vele…. hogy még a gyanú fel se merüljön benne….
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!