Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élő terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő terhes nők szoktak félrelépni?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 17:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem szoktak félrelépni párkapcsolatban, de ettől függetlenül van aki félrelép
2013. aug. 28. 17:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sok olyanról tudok, hogy a terhesség ideje alatt, vagy a szülés utáni kb 2 évben a férj lép félre, vagy hagyja el a nőt gyerekestül.

De a nő félrelépéséről nem hallottam sehol.

2013. aug. 28. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
2 Nálad a pont.
2013. aug. 28. 17:43
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Manapság bármi előfordulhat. Meg aztán kérdés, hogy kitől terhesek, még ha a párjuk esetleg úgy is tudja, hogy tőle.
2013. aug. 28. 17:44
 5/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok megint.

Azt még azért megjegyezném, hogy nagy gané az, aki egy a tőle terhes nőt, aki szereti és várja a közös szerelmük gyümölcsét, vagy épp a kisgyerekkel éjjel nappal fentlevő általában fáradt asszonyt megcsalja, vagy még el is hagyja.

Én nem tudom megérteni, miért kell ezt így.

Lehetne türelmes, vagy segíthetne szegény nőnek.

2013. aug. 28. 17:47
 6/12 A kérdező kommentje:

Hát ha hiszitek, ha nem, velem már másodjára fordul elő, h terhes nő(kis pocakos, szal mikor már pont el lehet dönteni, h terhes és nem hízott, szal kezd íves lenni a hasa) kezd ki.

Másrészt ismerek egy házaspárt, akik tartottak házibarátot, aztán a terhesség alatt is végig járt hozzájuk, főleg a vége felé!

2013. aug. 28. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, kivételek mindig vannak, és sajna hülye is van rengeteg...
2013. aug. 28. 17:51
 8/12 anonim ***** válasza:

6 Bocsi, nem vagyok egy mai csirke, de amiről te beszélsz, olyat én nem hallottam, te vagy az első.El vagyok hülve.

Olyat viszont igen, hogy más nőről kavarták a háta mögött a szart, és ilyennel rágalmazták. Ilyenről tudok.

2013. aug. 28. 17:51
 9/12 anonim ***** válasza:

8 Aztán kiderült a pasi előtt is, hogy a két némber aki kavarta a szart végig hazudott.

Elő fordul az ilyen:DD

2013. aug. 28. 17:57
 10/12 A kérdező kommentje:

Egyébként egyszer itt is volt egy kérdés, amiben leírta a nő, h x hónapos terhes, a férje nem kívánja, ő viszont szexelne egész nap.

Meg h már csak azért nem lép félre, mert attól tart, h nem kellene így senkinek.

Szal feldobta a kérdést, h mit tegyen.

Persze mindenki a napi többszöri masztira szavazott:D

2013. aug. 28. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!