Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit kell ahhoz tenni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell ahhoz tenni, hogy egy nő ne csaljon meg, egyáltalán lehet ezt befolyásolni?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 7. 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Az a tükkje hogy tökéletesnek kell lenni ennyire EGYSZERŰ ;)
2016. ápr. 7. 22:43
 2/10 anonim ***** válasza:
ha lehetne törvényt hozni arra hogyha valaki esetleg félre lépne akkor büntetésből azt kapná hogy soha életében nem létesíthet több párkapcsolatot, szerintem a fél világ szingli emberkéből állna :)
2016. ápr. 7. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Olyan nőt kell találnod, akivel tökéletesen összeilletek, a hibáitokkal együtt is. :-) Ha valakinek te vagy a mindene, nem fog megcsalni, mert téged lát a legjobbnak, akkor is, ha rengeteg hibád van.
2016. ápr. 7. 22:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Asszem, ezért kettőtöknek kell tenni. Nem csak neked.

Odafigyelni a másikra minden tekintetben és őszintének lenni. Nem elmismásolni még a legcsekélyebb dolgokat sem.

Mindkét félre vonatkozik, nem csak egyre.

2016. ápr. 7. 22:52
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Sehogy. Azok a nők, akik hajlamosak erre, meg is teszik. Kivéve — mint az első írta — tökéletes vagy, vagyis inkább tökéletesen viselkedsz, reagálsz a dolgokra. Lehetetlen. Az persze elképzelhető, hogy a kapcsolat azelőtt véget ér, hogy megcsalna. De az ilyen nőknél nem lehet elkerülni. Ezért nem érdemes soha összejönni olyannal, aki már megtette.

A többiek — a többség, remélem — meg nem csalnak meg, hanem max. elhagynak. Sokkal tisztább.

2016. ápr. 7. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
16 éve vagyok a férjemmel és nem akarom megcsalni. Soha nem is akartam. Egyszerűen tudom, hogy ha kiderülne, akkor ennyi volt, elveszteném a bizalmát. Mindenünk megvan, ő az egyetlen akiben megbízok. Ezt kockáztatni egy kis kaland miatt butaság lenne. A melóhelyemen van pár munkatárs aki próbálkozott, de hamar leráztam őket. Szerencsére a közelébe sem érnek a férjemnek, szóval nem volt nehéz dolgom ☺
2016. ápr. 7. 23:02
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
Ugyanolyanok vagyunk, mint a férfiak, csak hiányzik belőlünk a logika. Azt kell tenned, amit a nőnek, hogy ne csald meg! Mit kéne tennie, hogy ne nézz friss husi után? Ugyanezt tedd Te is!
2016. ápr. 8. 02:01
 8/10 anonim ***** válasza:
61%

"Ugyanolyanok vagyunk, mint a férfiak, csak hiányzik belőlünk a logika. Azt kell tenned, amit a nőnek, hogy ne csald meg! Mit kéne tennie, hogy ne nézz friss husi után? Ugyanezt tedd Te is!"

Ezzel nem értek egyet.

Egy párkapcsolat a kommunikációról szól, meg a kompromisszumról. Ha csak az egyik partner benne, akkor egy idő után elege lesz és elkezdi nem érdekelni a másik. Amire a másik válasza a megcsalás. Nálam így történt.

Én elmondtam a problémákat, de ő soha, rengeteg áldozatot hoztam, érte is meg a gyerekért is. Aki nem is az enyém volt.

Aztán ezt kaptam.

Akkor nagyon rosszul esett, aztán 6 hónappal később találtam egy tündéri nőt, aki mindenben partner, ha gondja van beszél, nem magába folytja. És tud áldozatot hozni a másikért.

2016. ápr. 8. 05:02
 9/10 anonim ***** válasza:
"Ugyanolyanok vagyunk, mint a férfiak, csak hiányzik belőlünk a logika." - na, ezt cáfolom, hogy hiányozna a nőkből a logika, talán belőled igen...
2016. ápr. 8. 08:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. ápr. 9. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!