Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell ahhoz tenni, hogy egy nő ne csaljon meg, egyáltalán lehet ezt befolyásolni?
Asszem, ezért kettőtöknek kell tenni. Nem csak neked.
Odafigyelni a másikra minden tekintetben és őszintének lenni. Nem elmismásolni még a legcsekélyebb dolgokat sem.
Mindkét félre vonatkozik, nem csak egyre.
Sehogy. Azok a nők, akik hajlamosak erre, meg is teszik. Kivéve — mint az első írta — tökéletes vagy, vagyis inkább tökéletesen viselkedsz, reagálsz a dolgokra. Lehetetlen. Az persze elképzelhető, hogy a kapcsolat azelőtt véget ér, hogy megcsalna. De az ilyen nőknél nem lehet elkerülni. Ezért nem érdemes soha összejönni olyannal, aki már megtette.
A többiek — a többség, remélem — meg nem csalnak meg, hanem max. elhagynak. Sokkal tisztább.
"Ugyanolyanok vagyunk, mint a férfiak, csak hiányzik belőlünk a logika. Azt kell tenned, amit a nőnek, hogy ne csald meg! Mit kéne tennie, hogy ne nézz friss husi után? Ugyanezt tedd Te is!"
Ezzel nem értek egyet.
Egy párkapcsolat a kommunikációról szól, meg a kompromisszumról. Ha csak az egyik partner benne, akkor egy idő után elege lesz és elkezdi nem érdekelni a másik. Amire a másik válasza a megcsalás. Nálam így történt.
Én elmondtam a problémákat, de ő soha, rengeteg áldozatot hoztam, érte is meg a gyerekért is. Aki nem is az enyém volt.
Aztán ezt kaptam.
Akkor nagyon rosszul esett, aztán 6 hónappal később találtam egy tündéri nőt, aki mindenben partner, ha gondja van beszél, nem magába folytja. És tud áldozatot hozni a másikért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!