Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt bizonyos pasik?
Amikor együtt vannak valakivel, akkor állandóan megcsalják. Aztán amikor a nő szakít, akkor jön a hattyúk-halála a pasi részéről, "te vagy az életem szerelme" és kb hetekig folyamatosan azon erőlködik hogy visszakönyörögje magát, ajándék, virágcsokor, meg mindenféle sablondumával. Aztán amikor a nő nagy nehezen ad neki egy új esélyt, akkor meg kb még aznap megint megcsalja...
Akkor mi a francért nem hagyja békén a nőt? Miért nem lép tovább és nőzik szingliként?
Elmondom neked kedves, hogy nekem az egyik exbarátnőm volt ilyen, szóval nem kellene általánosítani, hogy csak a pasik.
3x kapott új esélyt, meg reggelit is hozott szakítás után, de a vére mindig hajtotta...38/F
Elég röhejes lehetett szakítás után beállítani reggelivel :-D
Mintha egyenértékű lenne a félreba,zással!
"nem kellene általánosítani, hogy csak a pasik. "
Én nem írtam ilyet. Azt írtam hogy _bizonyos_ pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!