Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt bizonyos pasik?
Amikor együtt vannak valakivel, akkor állandóan megcsalják. Aztán amikor a nő szakít, akkor jön a hattyúk-halála a pasi részéről, "te vagy az életem szerelme" és kb hetekig folyamatosan azon erőlködik hogy visszakönyörögje magát, ajándék, virágcsokor, meg mindenféle sablondumával. Aztán amikor a nő nagy nehezen ad neki egy új esélyt, akkor meg kb még aznap megint megcsalja...
Akkor mi a francért nem hagyja békén a nőt? Miért nem lép tovább és nőzik szingliként?
Miért? Egyszerű. A barátnő mindig kéznél van. Ha nincs barátnő, akkor nincs mindig kéznél nő. Ennyi.
Persze, hogy visszakönyörgi magát! Nem hülye. :)
Az én házasságom pont erről szólt évekig
Amikor az első gyerekünk 4 hónapos volt,akkor bukott le először.Ki tudja előtte mit csinált...
Aztán jött a többi,de mindig olyan élethelyzetben voltunk,hogy nem tudtam kilépni ebből a házasságból.15 éve vagyunk együtt,most telt be a pohár.Elkezdtem én is ismerkedni,szórakozni,és most eszmélt rá,hogy van felesége,és nem olyan rossz ez a házasság,hogy ne tudnánk helyrehozni.Csak sajnos részemről nagyon is.A 15 év alatt viszont nagyon sok mindent megtanultam magamról,így már tudom mit akarok,nem töltöm kreténekkel az időmet.
Nagyon könnyű hazajönni a rendbe,mosott,, vasalt ruhához,főtt ételhez.Valaki soha nem változik
"Az nem lehetséges hogy csak lelkileg elégíted ki őket de testileg meg nem"
Ha a pasinak lelkileg feláll,akkor a csaj csak lelkileg szopja le,vagy csak lelkileg dug vele?? :-D
Kell egy állandó szexpartner, akit nem kell szórakozni, vacsizni vinni és italokat fizetni neki.
Ugyanakkor kell mellé a kaland.
Ez a típus majd 50 évesen nyugszik le, addig nem. Tapasztalat.
sztem nőben is vannak ilyenek, bár talán kevesebb, ha ez megnyugtat. :D
ez a pokemon effektus, szerezd meg hát mind, mind előtte térdeljen, és mindbe szórjon kis magot. :D
aki 15 éve tolja az miért nem kezdett el korábban is kicsapongó életet élni, ha ilyen a férje? sztem ez esetben egy rossz szó nem érhetné, amilyen az adjonisten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!