Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megcsalt a kolléganőjével. Ő bevallott mindent, de a nő tagad. Ennek mi értelme van?
Szerintem tedd meg, küldd el a pasijának a levelezést, neki is joga van megtudni, hogy felszarvazták.
Jobb ha minél előbb megszabadul attól a riherongytól.
#Titusztitusz
köszi, hogy próbálsz segíteni, tényleg :)
de nekem bőven elég volt, amit a levelek közt láttam (pl. szeretlek, meg <3 jeleket küldözgettek), illetve ismerem a párom annyira, hogy tudjam, mikor hazudik és mikor mond igazat. amikor elmondta, mi történt még, láttam, hogy őszinte. marhára fáj, hogy másnak (is) mondta, hogy szereti, és hazudozott nekem. innentől már olyan mindegy, hol volt -e szex is...
Igen, az érzelmi megcsalás sokkal fájóbb tud lenni.
Együtt vagy valakivel de másnak mondogatod, hogy szereted?
Azért ne legyünk ennyire naivak!
Erre már nem lehet mentség semmi...
Infantilis, nem mer szembenézni magával se... de én se értem, tőle milyen magyarázatot várnál.
A pároddal kellene ezt valahogy helyrehozni (nekünk sikerült) - ha akarjátok mind a ketten, ehhez a nőtől semmiféle hozzájárulás nem kell, még az magyarázata sem.
őt ki kell zárni, minden továbbiból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!