Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mással csókolózott. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással csókolózott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A helyzet kicsit összetett. A páromnak meghalt az édesanyja gyerekkorában. Egy buliban egy lány felhozta előtte a témát és megölelte, majd megcsókolta egy váratlan pillanatban. A párom nem ellenkezett, sőt visszacsókolt elmondása szerint. Kicsit részeg volt.

Csalódtam, de szeretnék megbocsátani. Csak nap mint nap eszembe jut, hogy mi történt.

2016. márc. 30. 09:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
Így van, engedd el és keress full monogám, csakis téged csókolgató delikvenst. Már ha létezik ilyen.
2016. márc. 30. 11:46
 12/21 A kérdező kommentje:

Úgy gondolod, túl nagy elvárás, hogy másokkal ne csókolózzon? :)

Meg akarok bocsátani, de nem érzem azt, hogy na most tényleg nem vagyok dühös és megbocsátottam.

2016. márc. 30. 11:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj nrm értem mit szeretnél tölünk!

Mit vársz?

Lépj tovább!

Alapesetben nem ezt irnám!

De ez már szánalmas.

Elengedni nem tudod, megbocsájtani nem tudod, ráadásul már nem is csók, hanem csókolozás!

Közben lehet akkor, hogy csak puszi volt?

2016. márc. 30. 12:07
 14/21 A kérdező kommentje:

Tufom, hogy szánalmas, de nem tudok mit csinálni.

Csak annyit tudok, amit ő elmondott

2016. márc. 30. 12:11
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

Én is próbáltam megbocsátani ilyet, együtt maradtunk még 1,5 évig és soha (mai napig sem) tudom megbocsátani és fáj. Minden veszekedéskor a tányérjára tettem és én sem voltam boldog.

Szakíts most, ha jót akarsz magadnak. Ez az anyja halála egy nagyon gyenge kifogás. Mostantól ha bárki odamegy és azt mondja neki, hogy meghalt az anyja, akkor seggbe is rakhatják? Ugyanmár...

2016. márc. 30. 12:57
 16/21 anonim ***** válasza:
71%
De mit itt nyafogsz ahelyett hogy dobnád. Istenem.
2016. márc. 30. 13:27
 17/21 anonim ***** válasza:
52%
Csókolózz te is mással és akkor majd megtudja milyen érzés. Ha tényleg szeret.. :D
2016. márc. 30. 14:48
 18/21 anonim ***** válasza:
48%
De most komolyan.! Mit varsz.?! Megbocsajtani nem tudsz, szakitani nem akarsz.Akkor.?! pl ha szeretitrk egymast igazan, akkor meg bocsass meg neki, de csak ha bizol abban, h tobbet nem fog ilyet csinalni.De nekem az az allaspontom, h ha valaki szereti a masikat, nem csalja meg, es nem is csokolozik massal(nalam az is megcsalas.) Szerencsere a parom is igyvan vele. Ne legyetek mar ovodasak, a masik meg, h egy 7honapos kapcsolatrol beszelunk, nem parevesrol.. Nemvagytok egyutt eleg regota ahhoz, h kiismerted volna, stb. /N
2016. márc. 30. 17:12
 19/21 anonim ***** válasza:
A megbocsájtás nem úgy megy ,h most akkor megbocsájtottam és innentől az egész nem fáj és nem vagyok dühös miatta. Gondolom nemrég történt a dolog. Annyit tehetsz, hogy megmondod neki ,h nem szakítotok de azon kell lennie, hogy visszaépítse a bizalmad. Később ha látod, hogy keper és mindent megtesz mert még szeret akkor könnyebben meg ogsz tudni bocsátani neki ha meg nem akkor az egész kapcsolatnak nincs értelme onnantól. Amúgy nem hiszem ,h egy csók olyan dolog amit ne lehetne elnézni adott esetben!
2016. márc. 30. 18:02
 20/21 A kérdező kommentje:
Én is erre jutottam végül, amit az utolsó válaszoló írt. Köszönöm mindenkinek!
2016. márc. 30. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!