Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti összejönnétek olyan nővel aki megcsalta az előző párját?
Én nem bíznék ebben a lányban. Nem azért mert már kétszer félrelépett, hanem mert gyáva ahhoz, hogy lépjen, felvállalja az érzelmeit. Ez csak duma, hogy elhanyagoltnak érzi magát, de érted ott hagyná a párját.
Ezt maximum akkor hinném el, ha veled teljesen felvállalná a kapcsolatot: nem kell bújkálni, hívhatod bármikor stb.
Neki kell egy biztos pont az életében, mással meg szórakozik. Viszont neked nincs vesztenivalód, Te nyugodtan bele vághatsz a kapcsolatba. Ha nem lép ki a kapcsolatából max szórakoztál egy kicsit.
Egy kapcsolat 2 emberen múlik, ez csak rizsa, hogy el volt hanyagolva. Tehetett volna ellenne, ha pedig nem, akkor kiszáll a kapcsolatból.
Az ember gerinccel él, van, aki anélkül is tud. :D
Nehogy szóba állj vele! Vagy csak egy menetre.
Én elvettem egy ilyen nőt, de csak 20 év múlva tudtam meg, hogy velem csalta a pasiját. Kezdetektől gondjaink vannak. Te legyél nálam okosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!