Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy embernek van tartása?
Nem a szexet tartom az élet középpontjának. Nem kavarnék házas emberrel, vagy házasként valakivel. Nem jönnék össze barátom, testvérem nőjével, még akkor se, ha boldogtalanok lennének, és köztünk meg kialakulna valamilyen megértés. Nem feküdnék le bármelyik lánnyal, csak azért, mert nagyjából jól néz ki. Pedig egy-két alkalommal már előfordult olyan, hogy felajánlkoztak. Nem bírom azokat, akik bárkivel, bármikor összefekszenek, és kifejezetten utálom azokat, akik nyílt kapcsolatban élnek, mert kevés annál hamisabb és rombolóbb dolog van szerintem a világon.
Ne értsetek félre, nem vagyok prűd, szeretem az erotikus filmeket, nem nézem le a k*urvákat, vagy azt, aki hozzájuk jár, már amennyiben nincs mellette barátnője vagy felesége. Egyszerűen csak zavarnak azok az emberek, akiknek semmi tartása, és az egész élet arról szól a számukra, hogy követik a pillanatnyi vágyaikat, mint az állatok, akár szexől, akár piáról, akár drogokról van szó. A hedonizmus idegesít és az értékrend hiánya.
Mégis minden jelzőt megkaptam már a b*uzitól, a fatökűn és a karótnyelten át egészen a beképzeltig, ráadásul meglepő módon nem csak férfiaktól, hanem gyakran nőktől is. Miért van ez? Az emberek ennyire nem bírják elviselni, ha valaki különb náluk? Én legalábbis nem látok arra más magyarázatot, hogy pusztán egy másfajta életmód miatt ilyen arrogánsan és bunkón illessenek jelzőkkel.
9-es
"A férfi nem attól férfi, hogy mocskos a keze, hanem attól, hogy nem úszik az árral. Mellesleg a nő is ettől nő. Én kicsit sajnálom az említett hedonista ösztönlényeket, mert annyira félrenevelte őket a média és a társadalom, hogy képtelenek önmaguk tiszteletére. Valószínűleg ez az oka, hogy másokat se tudnak tisztelni."
Nem azt mondtam, hogy a férfi keze mocskos kell legyen, de meg kell mutatnia, hogy ne átall bemocskolni azt, ha a helyzet úgy hozza. Te, láthatóan soha nem tennél ilyet.
Nem úszik az árral? És ha az ár visz éppenséggel a jó helyre? Ugye, te akkor sem, mert gondolkodás helyett követsz valami szaros netes idézetet, csak mert olyan qrvára jól hangzik egy képeslapon.
Félrenevelte őket a társadalom? A társadalom te vagy, meg én, meg ők mind. Nagyon különbnek hiszed magad. Mindenki, aki ilyen különbnek hiszi magát, teljesen egyforma lesz...
Az elveid nekem inkább tűnnek a szükségből erényt mintapéldájának. A nőket néha egyszerűen meg kell bas.zni, nem pedig filmekből levett hamis értékeket imitálva lopni az eredetiséget.
Ha már képes vagy erre is, közelebb kerülsz a férfiléthez.
Előző hozzászóló: "Nem úszik az árral? És ha az ár visz éppenséggel a jó helyre?"
Te nem sokat értesz a világból. Valószínű túlságosan a dugással vagy elfoglalva. Én valami kisebbrendűségi érzést feltételezek a háttérben, ha ez a téma ennyire foglalkoztat. Úgy látom, bizonytalan vagy a férfi(as)ságodban, hasonlóan a többséghez, azért ennyire központi nálad ez a téma. Te voltál már úgy nővel, hogy nem egy megdugnivaló lyuknak láttad, hanem mondjuk egy emberi lénynek, akinek hozzád hasonlóan vannak érzései, még ha igyekszik is leplezni?
Az árral úszáshoz visszatérve. Barátom, ha olvasnál, művelődnél, rájönnél, hogy a társadalom mindig is elnyomta az egyént, függetlenül attól, milyen korban éltünk, élünk. Az árral úszás azt jelenti, hogy ezt önként elfogadod, hogy sz*art se ér számodra az egyéniséged, a saját vágyaid, céljaid, elveid vagy az igazságérzeted. Ha így éled az életed, az a tuti recept, hogy elb*asszad. Mert csak a hullák úsznak az árral. De te tudod.
"A nőket néha egyszerűen meg kell bas.zni"
Ha majd felnősz, és nem a média és az egységsugarú ismerőseid példáját látod követendőnek, netán felismered, hogy nem vagy olyan, mint ők, (és talán ők se olyanok, mint amilyennek mutatják magukat), akkor majd rájössz, hogy csak frusztrált voltál, amiért nem feleltél meg a társadalom elvárásainak, és azért volt életed központi eleme, hogy "megb*assz egy nőt". (Értelmesebb olvasóinktól elnézést kérek.)
elég erkölcstelen az, Kérdező, hogy idejössz, mintha kérdezni akarnál, de csak az erre járók erkölcsi korholása a célod.
Erre kiváló bloghelyek vannak, és akkor az etikailag sem kifogásolható.
"kisebbrendűségi érzést feltételezek a háttérben, ha ez a téma ennyire foglalkoztat. " - én is így érzek, rólad.
Azt elképzelni se tudom, hogy bárkivel is megbeszélném a nemi életemet, ergo nem kapok semmiféle jelzőket se, bármilyen is az.
"elég erkölcstelen az, Kérdező, hogy idejössz, mintha kérdezni akarnál, de csak az erre járók erkölcsi korholása a célod."
Csak leírtam, mit gondolok. Aztán jött valaki, aki, pont, mint az életben, megintcsak nem bírta elviselni, hogy valaki máshogy gondolkodik, mint az átlag. Szóval, az egészet nem én kezdtem, bocs.
Te is arrogáns vagy és különbnek tartod magad, amiért olyan az életmódod, amilyen (antihedonista). Szóval vissza is ezt fogják sugározni feléd. Egyébként a szexualitás az én életemnek sem a célja, hanem az eszköze egy PÁRkapcsolat velejárója (PÁR,azaz nincsenek benne többen, mint két ember). Ettől még nem kapok hányingert, ha más erről beszél. Ha hányingert kapnék, akkor meg nem csodálkoznék, hogy tőlem is azt kapnak. És felszínre juttatják az ellenérzéseiket a maguk szintjén, mivel aki arról mesél neked, hogy xy feleségét meg... az utána várhatóan megsértődik, ha te a másik pasi nem csodálkozva és irigykedve pacsizol le vele, hanem fintorogsz :D a férfiak azért mesélnek ilyesmit, hogy "virtuskodjanak". Ha azt mondod neki a kis történetére, hogy az xy neked is megvolt, akkor röhög egyet és megpróbál túltenni rajtad egy másik story-val. Viszont ha te kikerülöd az egész helyzetet azzal, hogy a kapcsolatnak súlya van, hűséges típus vagy, akkor azt nem tudja összemérni semelyik történetével és nem tud neked tovább menőzni. Nem csoda, hogy átmegy bunkóba és téged gúnyol. Egyébként meg maradj ilyen, szerintem a legtöbb nő efféle párt keres, úgyhogy nincs okod panaszkodni. Ilyen hozzáállással valószínűleg találni fogsz hozzád való párt.
19/l
Beszélsz it össze-vissza...
"Aztán jött valaki, aki, pont, mint az életben" - jött valaki az életedben, de a kérdésben mást írtál, ott még tömegesen gyaláztak:
"nem csak férfiaktól, hanem gyakran nőktől " , na akkor egy valaki, vagy sok valaki.
A blog való épp arr, hogy leírd, mit is gondolsz a világról...
Hogy mi az átlag, azt meg kb. nem ismerjük, még a testmagasság tekintetében se egyszerű kérdés, nemhogy a gondolkodásban...
De önálló ember nem ahhoz méricskéli magát, hogy mások mit csinálnak, vagy mit gondolnak.
Több ilyen emberre lenne szükség mint a kérdező. Te mersz véleményt alkotni a világról, és nem mások elvárásai alapján éled az életed. Mivel relatíve kevesen merik felvállalni ezeket a gondolatokat, ezért nem lesz könnyű párt találnod, de ha egyszer sikerül, akkor vele valószínűleg nagyon boldog leszel :)
Nekem is ez a bajom, én is hasonló mentalitású embereket keresek, akikkel létre lehetne hozni egy új világot, másfajta értékrenddel. Ha nincs meg a lelki vonzalom, én sem tudok összejönni senkivel, hiába néz ki jól az illető. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy egyszer lefeküdhetek vele, de ezzel csak azt érem el, hogy nagyobb lesz az önbizalma és elhiszi magáról a lány hogy hú ő milyen nagy szám, minden pasit megkaphat. Ha a férfiak nem a farkuk után mennének kevesebb elkényeztetett nő lenne manapság.
"felszínre juttatják az ellenérzéseiket a maguk szintjén, mivel aki arról mesél neked, hogy xy feleségét meg... az utána várhatóan megsértődik, ha te a másik pasi nem csodálkozva és irigykedve pacsizol le vele, hanem fintorogsz :D"
Épp ez az. Én csak nem "pacsizok le". Ennyi. Elég tiszta képem van arról, milyen sz*ar dolog a megcsalás vagy egy kapcsolat szétrombolása, szóval leginkább a képét lenne kedvem beverni annak, aki ilyennel "virtuskodik". De megelégszem annyival, hogy nem "pacsizok le". Talán még nekem kéne szégyellni magam? Egyébként pedig, ha az illető komolyan akar valamit a másik feleségétől, és nem vág fel a dologgal, azt könnyebben el tudom fogadni. Bár az se tetszik.
Régi kérdés ugyan, de nem bírtam ki. Tipikus magyar válaszok jöttek többnyire. Ha elítéled a megcsalást, nem vagy rasszista, nem vagy vallásos, tanult vagy és értelmes, stb. akkor tutifix, hogy rád sütik a beképzelt jelzőt. Rengetegszer megkaptam már, meg hogy lenézem az embereket. Ami amúgy csak részben igaz, de nem mondhatom, hogy nem így van. De hát nem tehetek róla, ha nekem is feláll a szőr a hátamon az ilyen kijelentésektől: "Jól megkrtam", " Csak az asszony meg ne tudja" "Más puncira vágyom" "Megérdemelte, elhanyagolt" stb. stb. Ezek lengik körül a mindennapomat, hát nekem is hányingerem van.
"A nőket néha meg kell baszni." Apukád is így gondolkodthatott anyukádról, csak sajnos jöttél te, szomorú nap ez világnak, mert a hozzád hasonlók vannak többségben és mindig el akarjátok nyomni az olyan embereket, mint én, vagy a kérdező, meg vagyunk még páran ilyenek.
Na mindegy is, ne foglalkozz velük kérdező, teljesen normális vagy, ők mennek szembe az autópályán, csak még nem jöttek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!