Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalás a vérünkben van?
Figyelt kérdés
Van egy 25 lány most ismerkedünk nagyon bejövünk egymásnak.Az ő apja köztudottan nagy kujon,a nővére csalja a párját folyamtosan. Van 1 kis előitéletem a lánnyal kapcsolatban ezért. Ő is ezeket látta... Érdemes lehet 1 ilyen lánnyal komolyabb kapcsolatot tervezni?2016. márc. 12. 11:09
1/3 anonim válasza:
Brit tudósok megállapították...?
Amúgy annyi igazság lehet, ha ezt pldát látja akkor könnyen válhat ilyenné. Kivéve ha szenvedtek emiatt, mert akkor pont hogy nem.
Ugyanez van az alkohollal is.
2/3 anonim válasza:
Dehogy!! Ez nem örökletes. Az apám csalta anyut, és egyszer úgy tudom anyám is, én mégsem lettem pasifaló. Soha nem csaltam meg senkit, és nem is tervezem. Sőt a testvéreim sem. De ha valamelyik olyan lenne az nem azért van, mert "örökölte".
Ez agyban dől el, nem örökölhető.
3/3 omba válasza:
Az alkohol tán még örökletes, a megcsalás biztosan nem.
A példáknak van szerepe, de korántsem biztos, hogy ösztönző.
Az apám igazi agresszív barom volt, és sok energiát szántam arra, nehogy olyan legyek én is.
Szóval ne legyen előítéleted, a lányra figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!