Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon megilyedtem! Mi bajom van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megilyedtem! Mi bajom van?

Figyelt kérdés

Fél évvel ezelőtt érzelmileg megcsalt férjem egy kolléganőjével. Kiderült a dolog, együtt maradtunk, mindketten próbaljuk rendbehoznk a kapcsolatunkat.

Nekem nagyon nehéz a megbocsátás, felejtés. Depressziós lettem úgy érzem. Nap mint nap ezen kattogok mi hogy történhetett, nem bízom. Sokat fogytam, mikor kiderült hetekig nem tudtam dolgozni. Most viszont igazán megrémít hogy a rosszullétek nem múlnak, pár hete, és tegnap is, megmagyarázhatatlan bőrfájdalmam van. Mint amikor influenzás valaki nagyon. Előjön a semmiből majd ugyanúgy elmúlik. Mi bajom van? Lelki eredetű lenne? Mit jelent ez? Félek hogy tönkreteszem magam.

2016. febr. 29. 12:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész orvoshoz? Testileg-lelkileg szakemberre van szükséged. Orvos és pszichológus.
2016. febr. 29. 12:52
 2/16 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg lelki eredetu. Ha beteg a lelek, elobb-utobb beteg lesz a test is.

Magam reszerol hala istennek nem sokszor volt pelda bizalomvesztesre, ugyanakkor en ugy gondolom aki egyszer ilyen szinten eljatssza a bizalmat, az nem erdemel meg egy eselyt! Aki egyszer megtette, megteszi meg egyszer!

2016. febr. 29. 13:06
 3/16 anonim ***** válasza:

A lelki trauma mindig megjelenik testi fájdalomként is. Nem lehet megúszni.

Ami megtörtént, azon már ne kattogj, ha pedig végképp nem tudsz bízni, akkor le kell zárni a kapcsolatot, mert rámehetsz.

2016. febr. 29. 13:07
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Ha állandoan ezen kattogsz akkor tényleg tönkre teszed magad. Az influenzábol gyogyulj ki! Ha együtt maradtatok akkor ELDÖNTÖTTED!!!!, hogy megbcsátasz. (ezt bármikor felülvizsgálhatod!). De együttmaradni és állandoan ezen emészteni magad semmi értelme SEMMILYEN szempontbol. Vagy szakits vagy TÉNYLEG bocsásd meg neki minden feltétel nélkül!
2016. febr. 29. 13:08
 5/16 anonim válasza:
Huuu hát hasonló cipőben jártam ,mint te.Az én férjem az exével csalt érzelmileg állítólag sosem derült ki ,hogy mi történt meg igazából.És megbocsájtottam neki,az exéből kifolyólag volt egy veszekedésünk mikor haza indultam és autóbalesetünk lett .Agy zúzódás,agyrázkódás,gerincsérv,zúzódások ...Teljesen a padlóra kerültem nem tudtam enni ,mosolyogni,minidig csak ez körül járt az agyam őt okoltam a baleset miatt is .Mivel ő vezetett neki semmilyen sérülése nem lett . Nem mentem orvoshoz mert úgy voltam vele nekem nincs rá szükségem aztán mindig depis szomorú ,voltam ,hőemelkedésim voltak 37,6 170 vert a szívem rosszul létekből összeesések váltak .Aztán orvoshoz fordultam neurológushoz felírt anti depit meg nyugtatót ,egyszer vettem be a nyugtatót de az is növényi alapú volt anti depit nem szedtem be. utána pszichiáterhez fordultam hogy majd kibeszélem szart sem segített nem nagyon érdekelte.Hát egyik estét egyedül töltöttem vettem egy kis füvet meg egy finom bort megbontottam el szívtam 2 csomag cigarettat aztán ki bőgtem magamat ki adtam magamból mindent megkönnyebbültem .Viszont nekem ebbe a férjem is segített ,hogy át mennyen rajtam mostanra mar csak egy rossz emlék ...
2016. febr. 29. 13:36
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok influenzás...csak ahhoz hasonlóan fáj a bőröm időnként.

Elhagyni nem fogom mert igyekszik, ezt valahogy magamban kellenne lezárnom de hosszú távon nem tudok nem ezekre a dolgokra gondolni. Van hogy hetekig jól vagyok, boldognak érzem magam aztán visszasüppedek a szomorúságba. Hogy elárult, megalázott, hogy semminek érzem magam. Nem akarok töntremenni, boldog szeretnék lenni.

2016. febr. 29. 13:46
 7/16 anonim ***** válasza:
"hetekig jól vagyok, boldognak érzem magam aztán visszasüppedek a szomorúságba" A megcsalás elött folyamatosan boldog voltál? (öszintén!!!)
2016. febr. 29. 14:04
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem, az az igazság hogy már előtte kezdtem depis lenni (munkahelyi gondjaim voltak) meg persze éreztem hogy kettőnk közt se stimmel valami. Lehet ilyen gyenge lelkű vagyok alapból de azóta teljesen végem van.
2016. febr. 29. 14:26
 9/16 A kérdező kommentje:
Barátaim, munkatársaim szerint is kifordultam magamból...
2016. febr. 29. 14:27
 10/16 anonim ***** válasza:
3%
Influenzánál hogy fájhat a bőröd? Az felsőlégúti megbetegedés... Ennyi ésszel nem csoda, ha elunt a férjed...
2016. febr. 29. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!