Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon megilyedtem! Mi bajom van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megilyedtem! Mi bajom van?

Figyelt kérdés

Fél évvel ezelőtt érzelmileg megcsalt férjem egy kolléganőjével. Kiderült a dolog, együtt maradtunk, mindketten próbaljuk rendbehoznk a kapcsolatunkat.

Nekem nagyon nehéz a megbocsátás, felejtés. Depressziós lettem úgy érzem. Nap mint nap ezen kattogok mi hogy történhetett, nem bízom. Sokat fogytam, mikor kiderült hetekig nem tudtam dolgozni. Most viszont igazán megrémít hogy a rosszullétek nem múlnak, pár hete, és tegnap is, megmagyarázhatatlan bőrfájdalmam van. Mint amikor influenzás valaki nagyon. Előjön a semmiből majd ugyanúgy elmúlik. Mi bajom van? Lelki eredetű lenne? Mit jelent ez? Félek hogy tönkreteszem magam.

2016. febr. 29. 12:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Istenem...nem vagyok influenzás észlény!
2016. febr. 29. 15:44
 12/16 anonim ***** válasza:

#10 Bár nem a kérdező vagyok, de azért segítek.

Az influenza felső légúti megbetegedés.

Egyik tünete a magas láz.

A láz emelkedésének egyik velejárója, hogy összehúzódnak a bőr erei, hidegrázást, izomremegést érzékelsz.

Tipikus tünet a hőemelkedés időszakában, hogy a legkisebb érintésre "fáj" a bőröd.

Remélem, sikerült megvilágítanom az összefüggést a láz és a bőrfájdalom között. :)

2016. febr. 29. 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem kerdezo te nem fogsz rendbe jonni ha ebben a kapcsolatban maradsz. Az en parom is sokat bantott engem lelkileg es megbocsajtottam. Mar tobb, mint egy eve jol viselkedik, ha mindent kitudnek torolni a memoriambol nagyon boldog lennek. De ugye felejteni nem lehet, ez nem igy mukodik. Depresszios voltam es teljesen megvaltoztam. Azota javultam ugyan, de panik beteg lettem, pedig ezelott soha nem volt ilyen. Ezt tette velem a kapcsolat. Javulok es ezert meg nem szakitok, de ha nem fogok meggyogyulni akkor muszaj lesz, akkor is ha o szeret es mindent megtesz ertem. Sajnos van hogy nem te dontesz hanem a tested es bizony az egeszseg mindennel fontosabb. Ezt azert gondold at.
2016. márc. 4. 11:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: nagyon szeretem, 13 éve mellette vagyok, ha többször nem vét ellenem, képtelen lennék elhagyni...soha senki másom nem volt.
2016. márc. 4. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Legnagyobb bajod, hogy tanulatlan prosztó vagy. Külöben tudnád, hogy kell írni a megijedni szót.
2016. márc. 10. 00:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Vagyunk egy páran akkor mert nem tűnt fel senkinek! 😄
2016. márc. 10. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!