Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megilyedtem! Mi bajom van?
Fél évvel ezelőtt érzelmileg megcsalt férjem egy kolléganőjével. Kiderült a dolog, együtt maradtunk, mindketten próbaljuk rendbehoznk a kapcsolatunkat.
Nekem nagyon nehéz a megbocsátás, felejtés. Depressziós lettem úgy érzem. Nap mint nap ezen kattogok mi hogy történhetett, nem bízom. Sokat fogytam, mikor kiderült hetekig nem tudtam dolgozni. Most viszont igazán megrémít hogy a rosszullétek nem múlnak, pár hete, és tegnap is, megmagyarázhatatlan bőrfájdalmam van. Mint amikor influenzás valaki nagyon. Előjön a semmiből majd ugyanúgy elmúlik. Mi bajom van? Lelki eredetű lenne? Mit jelent ez? Félek hogy tönkreteszem magam.
#10 Bár nem a kérdező vagyok, de azért segítek.
Az influenza felső légúti megbetegedés.
Egyik tünete a magas láz.
A láz emelkedésének egyik velejárója, hogy összehúzódnak a bőr erei, hidegrázást, izomremegést érzékelsz.
Tipikus tünet a hőemelkedés időszakában, hogy a legkisebb érintésre "fáj" a bőröd.
Remélem, sikerült megvilágítanom az összefüggést a láz és a bőrfájdalom között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!