Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg egy nagyon helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy nagyon helyes pasi felülírhatja a szerelmet? Miért csinálja ezt egy szerelmesnek mondott nő?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akinek most augusztusba lesz az esküvője. Állítólag nagyon szerelmes a vőlegényébe stb.

Tegnap találkoztunk és mesélte, hogy a munkahelyén van egy extrém helyes tényleg kb. a férfiak felső 1%-ba tartozik. És hogy mindig csapta neki a szelet és mert hogy olyan férfias, olyan magabiztos, olyan határozott stb. és nem bírt neki ellenállni és szenvedélyes szeretkezés történt. Tényleg ennyit ér a szerelem?

2016. márc. 4. 08:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
#30: Értem én, mire célzol, pusztán egy hasonlattal éltem; ahogyan egy agyérelmeszesedéses öreget sem fogsz soha meggyőzni, hogy agyilag bomlik, úgy egy szociopata manipulátor sem fogja belátni, hogy nem úgy gondolkodik, ahogy kéne.
2016. márc. 4. 14:16
 32/41 anonim ***** válasza:
46%
De az az ismerősöd sem a külsejével győzte meg azokat a nőket, hanem hogy lelkizett velük.
2016. márc. 4. 14:17
 33/41 anonim ***** válasza:
76%
Nem, mi? Lelkizett volna velük egy rusnya gyerek, aha... hagyjuk már ezt. :D
2016. márc. 4. 14:23
 34/41 anonim ***** válasza:
De ha nem lelkizik velük, nem lett volna sikere. Egy nőnek, amikor hullámvölgyben van, lelkizésre van szüksége, azt megkaphatja egy adonisztól meg egy kevésbé jó pasitól is, aztán ha ez összeáll az ízlésével, akkor lehet több is. Nálam hiába próbálkoznak pl. nyíltan szexuális céllal, semmit nem érnek el, akárhogy néznek ki, mert a helyes pofi önmagában nem ér a szememben semmit. Pl. aki nekem most a legtöbbet ér, nem a külsejével vett le a lábamról (egyébként az ízlésemnek megfelel, de önmagában ez nem jelent semmit - nem tudom, hogy az aktuális divat szerinti top pasi kategóriába beletartozik-e, ezt én soha nem figyeltem, mindketten 30-asok vagyunk), amivel elérte nálam, hogy többet jelentsen, az az, ahogyan velem viselkedik, ezt se előtte (exeimtől sem) sem amióta ismerem senkitől nem kaptam meg, és én pont erre vágyom egy kapcsolatban, amit tőle megkapok, amit vele átélek. Nem vagyunk egy pár sajnos, mert neki akkor lett valakije, mikor bekerültem a társaságba, ahol megismertem, de ő az, akivel hajlandó lennék felrúgni a szingli létemet, vagy ha lenne belőle még egy. De nem ismerek még egy olyat, bár objektíven nézve létezik jobban kinéző pasi is, mégis nekem Ő a top, és nem más.
2016. márc. 4. 14:34
 35/41 anonim ***** válasza:
76%
Túl sok ilyen sztori van. Tuti nem nősülök meg...
2016. márc. 4. 14:41
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
A gerinctelenség ér ennyit, nem a szerelem. Az emberek 95%-a a pi-nájával és a farkával gondolkodik. Nem baj, megérett már így is a Föld a pusztulásra.
2016. márc. 4. 16:39
 37/41 PearlDiver ***** válasza:
100%
Ha jót akarsz nekik, borítsd a bilit, jobb ha nem lesz ebből házasság.
2016. márc. 5. 03:19
 38/41 anonim ***** válasza:
Nem fogja boritani a bilit,mert a barátnöjèről van szó.Inkább majd halgatja a szaftos sztorikat , mit müvel házasságon kivül a kis barátnöcske.Szerintem nem ilyen a szerelem.
2016. márc. 6. 09:29
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elmondanam e, de az eskuvore tuti nem mennek el es ha a baratno megkerdezne miert, megmondanam kerteles nelkul hogy mert egy gerinctelen fereg akinek nincs gyomrom gratulalni.
2016. márc. 6. 10:49
 40/41 anonim válasza:

Ebben az állapotban alkalmatlan a házasságra, családalapításra. A "szerelem", nem szerelem volt, mert nem személyhez kötődött, vagy ha mégis az volt, most tönkretette és meghalt, "eltört".

A "rossz tűz"-nek sok elkeseredett, kifosztott vagy nem jól felépített ember futott a karjába...nem következmények nélkül.

2017. ápr. 30. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!