Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg egy nagyon helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy nagyon helyes pasi felülírhatja a szerelmet? Miért csinálja ezt egy szerelmesnek mondott nő?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akinek most augusztusba lesz az esküvője. Állítólag nagyon szerelmes a vőlegényébe stb.

Tegnap találkoztunk és mesélte, hogy a munkahelyén van egy extrém helyes tényleg kb. a férfiak felső 1%-ba tartozik. És hogy mindig csapta neki a szelet és mert hogy olyan férfias, olyan magabiztos, olyan határozott stb. és nem bírt neki ellenállni és szenvedélyes szeretkezés történt. Tényleg ennyit ér a szerelem?

2016. márc. 4. 08:48
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a legtöbb válasszal! De tovább megyek.

Munkatársa a "mr férfias 1%". Akkor hogyan tovább? Minden nap találkozik vele majd. Ellent tud neki majd állni?

Elég lesz egy pici, apró hiba, vagy összeveszés a leendő férjével, és ki lesz a legközelebb majd hozzá aki megvigasztalja? Hát a kollégája természetesen.

Akit valóban szeretek szerelemmel, azt még gondolatban sem csalom meg. És igen jöhet bármilyen vonzó egyed, mert ha ő a legszebb a számomra, akkor miért lépjek félre? Ez nem volt szerelem és soha nem is lesz az!

Mutasd meg a válaszokat a barátnődnek, talán kicsit elgondolkodik azon, hogy valóban annyira szereti-e az illetőt. Bár tudod mit? Nem fog. Mert a jelekből adódóan nincs lelkiismerete.

2016. márc. 4. 10:57
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
En csinos no vagyok es valahogy paromnak soha nem igazan jo kepu ferfivel hozott ossze a sors, de a szerelem megszepitette oket a szamomra es hiaba lattam iszonyu jo pasikat, eszembe sem jutott volna agyba bujni veluk. Nem vagyok sz*r kavaro, de en sajnalom annyira ezt a ferfit, hogy a helyedben megmondanam a baratnomnek, hogy vagy o mondja el, vagy en. Mindezt pedig azert, mert lehet ez a ferfi is hisz abban, hogy akit felesegul vesz, leeli vele az eletet es az biztos hogy a baratnod ossze fogja torni a szivet, mert egy r*b*nc aki pasirol pasira fog ugralni. En nem tudnek igy a baratnom leendo ferfje szemebe nezni az eskuvon essok boldogsagot kivanni.
2016. márc. 4. 10:58
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a leanyzó részéröl nincs szerelem, ezért ne kérdőjelezzük meg a szerelem értékét!
2016. márc. 4. 11:24
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt megcsinálta, akkor nem volt szerelmes. Ennyi. 4 évr vagyok gyütt vőlegényemmel, találkoztam már olyan pasival, akire megjegyeztem, hogy hű, de jól néz ki, de ennyi. Mert még mindig a vőlegényemhez vonzódom, és el sem tudom képzelni, hogy mással...
2016. márc. 4. 11:37
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez a házasság nagyon nem jó ötlet.Nem lesz benne boldog sem a pasi,sem a nő.
2016. márc. 4. 11:55
 26/41 anonim ***** válasza:
Ezért nem tartják sokra egyesek a szerelmet. Pedig, ez határozottan nem szerelem, legalábbis nem a vőlegénnyel. Nem, nem és nem. Aki szerelmes, az nem hentereg mással. Akkor sem, ha 11/10-es a hapsi, már pedig mindig lesz jobb hapsi. Olyan, aki nem 1 hanem 0,01%- ba tartozik. A barátnőd egyszerűen csak a biztosra ment. Viszont nem sokáig lesz biztos, miután kiderül mit csinált Mr. Adonisszal.
2016. márc. 4. 13:28
 27/41 anonim ***** válasza:
66%
Ez a kérdés eszembe juttatta egy régebbi ismerősömet, aki férfiszemmel nézve is nagyon jól nézett ki, magas, formás, izmos testalkat, tekintélyt parancsoló arcszerkezet, stílusos göncök stb. Neki az volt a stratégiája, hogy minél több és minél szebb FOGLALT nővel tartani a felszínes kapcsolatot, és ha véletlenül ezek a nők összekapnának a párjukkal, akkor ő lép, és bevállalja a lelki támasz szerepet bónusszal. Jelentéktelen apróság miatt is ha történik egy kis átmeneti durci a csaj és a hapsija között, a srác azonnal kihasználja a lehetőséget. Amíg lelkiznek egymással, a srác szándékosan önmagát jobb színben tünteti fel bárkinél, finoman manipulál. A határozott stílusa, a kinézete miatt ezek a FOGLALT nők egészen fura módon heteken belül dobták a barátjukat, és végül összejöttek vele. A srác elmondása szerint ő ezt mindig így csinálja, ráadásul FOGLALT nőkkel, mert neki a szingli nő nem kihívás, és mellesleg 99%-os eséllyel mindig sikerrel jár. Nem kell egy nőnek manipulálhatónak, naivnak lennie, mert bárkit beszopat. :D Szóval simán felülírja egy nőnél a jó kinézet a szerelmet. Mondtam már, hogy gyűlölöm a nőket?
2016. márc. 4. 13:44
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

ismerősödnek javasold egy pszichológus felkeresését, mert bajok vannak nála az emeleten.

2016. márc. 4. 13:54
 29/41 anonim ***** válasza:
68%
#28: Próbálj meg egy hülyét arról meggyőzni, hogy hülye. :D Mellesleg a srác elképesztően férfigyűlölő, nincs egy haverja sem, érdekkapcsolatokat ápol, amikből kizárólag profitálni tud anyagilag, esetleg érzelmileg, 5-ös BMW-je van, az egyik Budapesthez közeli kisváros polgármesteri hivatalában dolgozik, van vagy három diplomája alig 30 évesen. 10-15 évet sem adok neki, és benne lesz a politikai elitben a lefelé taposó, felfelé nyaló szemléletével.
2016. márc. 4. 14:02
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

itt nem arról van szó, hogy hülye. eléggé szociopata gyanús az illető. tényleg szakember segítsége kellene.

2016. márc. 4. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!