Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy nagyon helyes pasi felülírhatja a szerelmet? Miért csinálja ezt egy szerelmesnek mondott nő?
Van egy barátnőm, akinek most augusztusba lesz az esküvője. Állítólag nagyon szerelmes a vőlegényébe stb.
Tegnap találkoztunk és mesélte, hogy a munkahelyén van egy extrém helyes tényleg kb. a férfiak felső 1%-ba tartozik. És hogy mindig csapta neki a szelet és mert hogy olyan férfias, olyan magabiztos, olyan határozott stb. és nem bírt neki ellenállni és szenvedélyes szeretkezés történt. Tényleg ennyit ér a szerelem?
Én férfiként írom: Ha szerelmes az ember, akkor a szerelmét látja a világon a legszebbnek (amúgy is szubjektív a szépség).
Tehát én azt mondom, fenét volt ez szerelem.
Nehogy ugyanaz legyen az ő házasságuk vége is, mint ennél a kérdezőnél:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazass..
Én akibe szerelmes vagyok, azt látom a világon a legvonzóbbnak, még ha objektív tekintetben van csúcskategóriásabb is. Az teszi vonzóbbá másoknál, hogy úgy szeretem, ahogy az ember csak azt szereti, akibe szerelmes.
Ha ez a lány most képes volt megcsalni a vőlegényét, mi garantálja, hogy nem teszi meg újból, a házasságban is? Hiszen férfiatlannak látja, és megkaphat férfiasabbakat is, mint látszik a kérdésből, és úgy tűnik, neki ez fontos. Én is ismerek kedves, aranyos pasikat, akik nem férfiasak, nem is jövök össze velük, mert nem vonzódom hozzájuk, mert nekem is fontos, hogy egy férfi férfias legyen.
Fél a csaj, hogy elhagyják. Nos, a vőlegényének joga lenne eldönteni, hogy így is akarja-e a csajt és megbocsát neki, el tudja nézni, vagy elhagyja.
vőlegényébe nem szerelmes, max szereti, és jó választásnak tartja.
nem gáz az, hogy neki ő az esete, de az igen, hogy képes tönkretenni azzal hogy hozzámegy és majd csalja mindenkivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!