Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg egy nagyon helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy nagyon helyes pasi felülírhatja a szerelmet? Miért csinálja ezt egy szerelmesnek mondott nő?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akinek most augusztusba lesz az esküvője. Állítólag nagyon szerelmes a vőlegényébe stb.

Tegnap találkoztunk és mesélte, hogy a munkahelyén van egy extrém helyes tényleg kb. a férfiak felső 1%-ba tartozik. És hogy mindig csapta neki a szelet és mert hogy olyan férfias, olyan magabiztos, olyan határozott stb. és nem bírt neki ellenállni és szenvedélyes szeretkezés történt. Tényleg ennyit ér a szerelem?

2016. márc. 4. 08:48
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
39%
Látom nagyon érzékenyek az ide írogatók ribizlik, pl. válaszokat töröltetnek, pedig tetszik vagy sem minden nő az, csak a többség nem ismeri el!
2016. márc. 4. 09:48
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként írom: Ha szerelmes az ember, akkor a szerelmét látja a világon a legszebbnek (amúgy is szubjektív a szépség).

Tehát én azt mondom, fenét volt ez szerelem.

2016. márc. 4. 09:54
 13/41 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, szerinted a vőlegény nem érdemelne egy olyan társat, aki nem csalja meg?
2016. márc. 4. 09:57
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a 12-est. Ha a barátnőd szerelmes lenne valóban, eszébe sem jutott volna megcsalni a vőlegényét. Normál esetben a párunkat látjuk a legszebbnek és még gondolatban sem vágyunk másra. A barátnőd egójának kellett az a pasi, semmi másnak.
2016. márc. 4. 10:04
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes egy ˝szerelem˝ ez. Lefekszik a barátnőd a munkahelyéről azzal az emberrel, mert olyan helyes olyan férfias, határozott. A szerelme pedig ennek az ellentéte, na most, ha a barátnődnek a határozott férfias férfiak jönnek be, akkor miért hülyíti a most már vőlegényét? Valamit érezhet iránta, de hogy az nem szerelem az biztos. Van egy sanda gyanúm, hogy ha össze is házasodnak, a barátnőd ˝össze fog még futni˝ néhány határozott férfival.
2016. márc. 4. 10:17
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy ugyanaz legyen az ő házasságuk vége is, mint ennél a kérdezőnél:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazass..

Én akibe szerelmes vagyok, azt látom a világon a legvonzóbbnak, még ha objektív tekintetben van csúcskategóriásabb is. Az teszi vonzóbbá másoknál, hogy úgy szeretem, ahogy az ember csak azt szereti, akibe szerelmes.

Ha ez a lány most képes volt megcsalni a vőlegényét, mi garantálja, hogy nem teszi meg újból, a házasságban is? Hiszen férfiatlannak látja, és megkaphat férfiasabbakat is, mint látszik a kérdésből, és úgy tűnik, neki ez fontos. Én is ismerek kedves, aranyos pasikat, akik nem férfiasak, nem is jövök össze velük, mert nem vonzódom hozzájuk, mert nekem is fontos, hogy egy férfi férfias legyen.

Fél a csaj, hogy elhagyják. Nos, a vőlegényének joga lenne eldönteni, hogy így is akarja-e a csajt és megbocsát neki, el tudja nézni, vagy elhagyja.

2016. márc. 4. 10:22
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Személyi edző pasi vagyok, gyakorlatilag nap mint nap kezdenek ki velem jobbnál jobb csajok, mégis soha meg sem fordulna a gejemben megcsalni a szerelmemet... A te barátnőd nem szerelmes, max ketyeg neki a tik-tak és kétségbeesetten feleségül veteti magát egy szerencsétlen balekkal..
2016. márc. 4. 10:30
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

vőlegényébe nem szerelmes, max szereti, és jó választásnak tartja.

nem gáz az, hogy neki ő az esete, de az igen, hogy képes tönkretenni azzal hogy hozzámegy és majd csalja mindenkivel

2016. márc. 4. 10:34
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd egy k u r va.
2016. márc. 4. 10:36
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
még valamikor tizenéves korban kellene megtanulni a nőknek, hogy nem kell mindenki alá befeküdni aki nyomul, akármilyen határozottan is csinálja. tudni kell nemet mondani, főleg ha már együtt van valaki mással. én nő lennék tuti pofonnal jutalmaznám a nyomulást.
2016. márc. 4. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!