Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg meglehet bocsátani egy megcsalást?
Reszemrol sem, mert van egy hatar, amin tul nincs megbocsajtas...
... az viszont mas, hogy ki - hogyan kezeli.
Helyedben otthagynam.
Mellette lehet maradni, de megbocsátani soha.
Már 1 év telt el azóta, hogy kiderült, de a mai napig sokszor eszembe jut, sokszor el se tudok aludni, annyit agyalok rajta. Hiába tesz meg az "amnesztiáért", úgy érzem ez örökre bennem marad és rányomja a bélyegét a kapcsolatunkra és a mindennapjaimra.
Több évnyi viszonyt? Soha!
Rettenetes érzés lehet,mennyire nyomhatja az ember szívét és nem tehet ellene semmit.Csalódott,pofára esett,a szemébe hazudtak és átverték.
Ha mellette is marad,nem biztos,hogy megbocsát neki,talán csak megtűri a jelenlétét.Főleg ha már gyerekek is születtek és rájuk való tekintettel.
Én belepusztulnék..nem mindenki tudja eltűrni.
Biztosan ott hagynám az illetőt,vagy lapáttal kergetném el a háztól.
Engem megcsalt a párom, és megbocsátottam neki, de ez nem volt egyszerű.
Több éve voltunk már együtt, amikor megcsalt, egy nővel, akivel néhányszor találkozott, és utána lefeküdtek, állítása szerint csak 1x.
Rákérdeztem, elmondta. Különmentünk. Megbocsátottam.
Nekem is folyton az járt a fejemben, hogy mással volt, szinte láttam magam előtt, és emiatt nem bírtam lefeküdni sem vele, egyszerűen undorítónak találtam, hiába telt el azóta x idő, ha hozzámért egyből eszembe jutott, hogy azt a nőt is ugyanígy érintette, mint ahogy engem, meg vajon azt jobban kívánta, mint engem...
Egyszerűen hiába próbáltam kizárni, meg hiába szerettem, semmi sem volt ugyanolyan.
Ismét szakítottunk, aztán több hónapnyi ostromlás után újra kibékültünk, tisztalappal indítottunk. Nem volt könnyű, de ma már nem fáj, ha rágondolok, azóta eltelt 4 év.
De azért több éves viszonyt kizárt hogy megtudjak bocsátani, azért ott már gondolom érzelmek is vannak, meg azért több évig hazudni?!
Én nem tudnék neki megbocsátani, ezt is nehéz volt.
De nem vagyunk egyformák.
Igen, ez azért kicsit több annál, mint hogy párszor találkozott egy lánnyal és egyszer lefeküdtek! Ez több évig tartott, a szemebe hazudott, hülyének nézett évekig, ha nem bukik le gondolom most is tartana. Üzeneteiket nézve erős kapocs fűzi őket egymáshoz, de mégsem akar válni. Nem akarja feldobni eddigi életét.
Egyébként nem vagyunk már fiatalok, túl a negyvenen, húsz év házassággal a hátunk mögött, két 18 év feletti gyerekkel. A nő sem kis csitri, negyven feletti ő is. Egy kis csitrinek talán jobban "örültem" volna, azt betudnám annak hogy a fiatalság elvette az eszét...persze több év átverést akkor sem biztos hogy elnéznék.
Engem is megcsalt a volt férjem nem is egyszer. Látták,lebukott,de tagadta,mindig hazudott. Volt hogy a nő hívott el hogy elmondja. De azt is tagadta. Nekem is azt tanácsolták ne borítsak semmit,nézzem el. Mi lett a vége? Undorodtam tőle,nem akartam hogy hozzám érjen. Ebből mit vontok le?
Ha van szex otthon és megcsal a párod,na tuti megfog ha nincs szex. Így elhagytam. Azóta boldog kapcsolatban élek,ő meg havonta váltogatja a nőket,erről ennyit.
Nem vagytok fiatalok és??? Nem akarsz már élni? Nem akarsz boldog lenni? Nem szeretnél szexet? Szerintem de. És ezt mással tudod csak igazán átélni nem a férjeddel. Évekig egy nővel csalt az komolyabb volt mint viszony. Hagyd el. Legyél te is boldog. Ő meg csináljon amit akar. Ne alázd meg magad tovább.
Azt hogy nem vagyunk fiatalok, azt csak azért írtam le, hogy jobban átlátható legyen a történet. Hogy nem huszonévesekről van szó, meg nincs kisgyerek már. És hát persze, hogy akarok még boldog lenni. Eddig mintaházassgban éltünk, szerintem ezért is nem akar válni a férjem,mert túl nagy lenne a döbbenet a külvilág felé..szerintem ennek nem akarja kitenni magát. Hogy ne derüljön ki, hogy ő, a mintaférj mégsem annyira az.
Még nem döntöttem sehogy, de nem hiszem hogy van tovább. Nem bírnám elviselni ha hozzám ér, hazugságnak érezném minden mozdulatát. És hát én sem bírok ránézni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!