Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg meglehet bocsátani egy megcsalást?
Figyelt kérdés
Lehet utána normális házasság továbbra is, vagy mindig benned lesz a tüske, hogy miért tette? Egyáltalán meglehet azt bocsátani,hogy munka után máshoz sietett haza, mást ölelt, mással érezte jól magát, másra állt fel neki, mást csókolt, miközben te otthon vártad hogy hazaérjen?2016. febr. 27. 18:52
11/32 anonim válasza:
Nem.Sajat magad is atvered ha megbocsatasz
12/32 anonim válasza:
Meg lehet, legalábbis én meg tudnék a szerelmemnek, ha csak egyszeri alkalom volt, és tényleg megbánta.
13/32 anonim válasza:
#10: Akkor is gáz. Nemtől függetlenül. Nem is értem, miért gondolkodsz ezen, hogy megbocsátható-e. Nem, rohadtul nem megbocsátható.
14/32 A kérdező kommentje:
12-es, te el is olvastad amit írtam? Vagy csak kommentelsz? Több évig tartó viszonyról beszélek, nem egyszeri alkalomról.
2016. febr. 27. 19:11
15/32 anonim válasza:
Még sosem csaltak meg (tudomásom szerint), és én sem csaltam, szóval az érzést még ilyen értelemben nem éltem át.
Ezzel együtt úgy gondolom, hogy nagyon-nagyon kicsi esélyt, de látok rá, hogy bizonyos körülmények között (értve ezt magára a félrelépésre, a kiváltó okokra, a bevallás körülményeire a résztvevők érzelmeire, az együtt töltött évekre, a jó és rossz emlékek együttesére stb.) egy megcsalás után is lehet egy kapcsolatot folytatni, illetve "újra kezdeni".
Nyilván hosszabb viszonyok, vagy a harmadik fél iránti komolyabb érzelmek esetén nincs nagyon értelme küzdeni.
16/32 anonim válasza:
Bocsánat, az első kommentet nem olvastam. Hát azok után szerintem megbocsátani meg lehet, de a kapcsolatot nem sok értelme van folytatni :(
17/32 A kérdező kommentje:
Azért gondolkodom ezen, mert a család beleszólt...hogy nem kell mindent borítani, stb...néha hajlok rá, aztán mikor belegondolok részletesebben, mint ahogy le is írtam, hogy miket csinált amíg én itthon vártam rá, úgy érzem, ez megbocsáthatatlan. Ezek után bujjak hozzá, öleljem mintha semmi sem történt volna? Nem hiszem hogy menne...
2016. febr. 27. 19:16
18/32 anonim válasza:
Èn nem tudnèk megbocsátani.Pláne egy ilyen több èvig tartó viszonyt.Ezt nem lehet elfelejteni.
19/32 A kérdező kommentje:
Nem bevallotta, lebukott. Úgy néz ki szerelmes, de ennek ellenére nem akar válni és mindent borítani.
2016. febr. 27. 19:19
20/32 anonim válasza:
Ha nagyon keményen megdolgozik azért, hogy visszanyerje a bizalmamat, és jó útra tér úgy, hogy nincs kétség efelől, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!