Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan jöttetek rá, hogy megcsal a párotok?
A telefonjával készültek közös képek a születésnapomon amit aztán át szerettem volna küldeni magamnak, hogy nálam is meg legyen.. Hát volt a képek között meglepetés rendesen..női kollégák küldtek neki meztelen fotókat :D
22/L
91 es..igen
Aktuális mindig a téma
Mostanában olvastam ezt kérdést és a történeteket. Letaglózó, szomorú...
Én nem kerültem ilyen helyzetbe, de más aspektusból van rálátásom ezekre a dolgokra.
Ahol dolgozom, szereltek fel kültéri kamerákat a rongálások és az illegális hulladéklerakás miatt. Van egy nagyobb, de kevésbé szem előtt lévő parkoló, ami köztudott, hogy a "tilosban" járók kedvelt helye. A kamerák messze vannak és nem a legjobb minőségűek, de észrevenni rajtuk, ha kocsi áll az ominózus helyen. Egyik alkalommal, unalmas óráim során 14 nap anyagába néztem bele... 11 olyan napot találtam, amikor volt "vendég", volt olyan nap, amikor kettő is. Volt olyan is, hogy már foglalt volt a hely, amikor egy másik kocsi érkezett...(tépjél sorszámot feeling)
És ez csak egy ilyen hely a településünkön, ami nem is nagyváros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!