Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalással tapasztalatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalással tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron végig csalt a férjem. Sokat tudok a részletekről. Nagyon megrázott az egész! A gond az, hogy tönkremegyek ebben! Hogyan kapcsoljam ki a gondolataimat? Mindig ez van az eszemben! Elfáradtam ebben, félek hogy bajom lesz. Elkap a zokogás minden nap! Ilyen álmaim vannak! Úgy szeretnék felébredni, hogy ez meg sem történt! Nem egészséges már ez, de hogy álljak le?! Még mindig beszélek/ beszélünk róla. Az a baj? Most már ezzel kell élnem? Minden nap eszembe fog jutni akkor is ha szétmegyünk?!
2016. febr. 20. 18:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Miért ne kellenél? Ha valaki szeret, annak nem akadály, hogy van gyereked (sőt lehet, olyan férfit találsz, akinek már szintén van).

Először is az önbizalmadat kell felépítened, mert ahogy látom, az nagyot zuhant.

Ez így nem élet, ahogy olvastam az írásodat. Ha ennyire szenvedsz, akkor szerintem jobb lenne, ha lépnél, de a te dolgod.

2016. febr. 22. 21:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Ugyanezen megyek én is keresztül...mi 12 éve vagyunk együtt 1 gyerekkel. Átérzem a helyzeted, de hasznos tanácsom nincs 😕
2016. febr. 23. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!