Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős pasiba lettem szerelmes. Mire számítsak?
Tapasztalatok? Többi lent.
2016. jan. 27. 22:49
Te életed! Csak hogy tudd szerintem sokkal másabb szebb a világ így eltervezve hogy hú de szerelmesek vagytok egymásba! Csak jön ám majd olyan is hogy ha veled megcsalta a feleségét akkor simán téged is le fog cserélni később! Nem vészmadárkodni akarok de elég esélyes a dolog! Legyetek boldogok meg minden de akkor váljatok el mihamarabb mert amit te teszel a férjeddel és ő a feleségével az kicsit sem szép dolog! Nagyon nem szép! Hidd el én tudom! Mondjátok meg hogy vége aztán álljatok össze és meglátod ő is fingik meg neki is ugyan úgy vannak idióta szokásai amit nehezen vagy lehet nem is fogsz tudni tolerálni! Idő kérdése az egész! Tegyetek belátásotok szerint de a többieket ne csesszétek át tovább!!!! Kérlek!!!!! Neked sem lenne jó fordított esetben! Nézzetek tükörbe!!!
2016. jan. 27. 23:13
"de nem müködnek."
Akkor miért nem váltatok el?
2016. jan. 28. 00:29
A férjedbe is szerelmes voltál. Meg ő is a feleségébe. Mégse működik egyik szar házasság sem: miért működne akkor kettőtök közt? Ha a házasságaitokat hagytátok kihűlni, ellaposodni, megcsaltátok, hazugsággal etetitek a házastársaitokat, akkor egymástól se várhattok különb dolgokat. Felrúghatjátok az életeteket, de minek? Pár év múlva ugyanígy fogtok félrekúrni egymás mellől.
2016. jan. 28. 00:52
En hasonlo cipoben jartam, es jo vege lett :)
Mindketten elvaltunk (persze voltak nehezebb napok...), de egy evre ra megszületett a kisfiunk, es tervezzük a kovetkezőt...
Amíg csak tervezgettünk, probaltuk huzni az időt, feltünk megtenni a nagy lépést, de lebuktunk, és amikor a megcsalt feleség "eldöntötte" helyettünk, mi csak örültünk neki, hogy igy alakult... Ha szeretnétek közös babát, akkor még az is belefér! :) Ne titkolozzatok, hatha lebuktok, es akkor egyenes lesz az út! :)
2016. febr. 2. 14:39
Utolsó drága, ez még messze nem a vége. Majd pár év múlva, amikor te is rájössz, hogy a drágád félrekúr évek óta, na AKKOR lesz vége a te tündérmesédnek. A jellem ugyanis nem cserélődik, veled ugyanúgy nem fogja megbeszélni a gondjait, hanem titokban félrejár majd. Jó babázást.
2016. febr. 2. 16:45
Utolso elotti,nyugtaval dicserd a napot!Mindinjo,ha a vege jo!
Az hogy most hepiben elte,egy
dolog,1-2-3-4 gyerekkel is hagyta kmar ott!
A feleseg eldontotte,ti meg orultetek,mi???
Remelem te is igy jarsz majd!
De azt tudd,ha feleseg viszont ugydont,hogy visszahoditja a ferjet,akkor meg te koppansz!!!
De nem biztos hogy te jartal jobban!!!
2016. febr. 2. 17:12
Irigykedtek, hogy valaki boldog? Vagy titeket is megcsaltak, es ugy hiszitek, hogy az ilyen ember csak rossz lehet? (minden hatter ismerete nelkul...)... Mondjuk ezzel a stilussal meg is erdemelnétek...
2016. febr. 2. 21:23
Ha elváltok, lehet jó vége.
2016. febr. 2. 21:24
"De azt tudd,ha feleseg viszont ugydont,hogy visszahoditja a ferjet,akkor meg te koppansz!!!"
Valszeg nem fog neki menni.
2016. febr. 2. 21:25
Kapcsolódó kérdések: