Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalással tapasztalatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalással tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron végig csalt a férjem. Sokat tudok a részletekről. Nagyon megrázott az egész! A gond az, hogy tönkremegyek ebben! Hogyan kapcsoljam ki a gondolataimat? Mindig ez van az eszemben! Elfáradtam ebben, félek hogy bajom lesz. Elkap a zokogás minden nap! Ilyen álmaim vannak! Úgy szeretnék felébredni, hogy ez meg sem történt! Nem egészséges már ez, de hogy álljak le?! Még mindig beszélek/ beszélünk róla. Az a baj? Most már ezzel kell élnem? Minden nap eszembe fog jutni akkor is ha szétmegyünk?!
2016. febr. 20. 18:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%

Tehát a férjed egy egész nyáron át szopatott, nyalt és kefélt valami másik bukszát, és te egy legyintéssel elitézted, hogy "borítsunk fátylat a múltra...".

LOL

70 mg kálium-szulfátot javaslok intravénásan. Az majd segít rajtad...

2016. febr. 20. 18:37
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

A férfi mind perverz állat!

Mindenkit megdugna ha lehetne! Nem azért mert fájdalmat akarunk okozni annak akit nagyon szeretünk, hanem mert a "vérünk" visz bennünket! Ez kicsit a fajfenntartó ösztönös időkből maradhatott bennünk! Ha kevés számodra a szex, válj el tőle, és próbáld meg mással. Beszéljétek meg azt is, kinek mi hiányzik az ágyban! Ha szereted lapozz, és ne vedd túl komolyan ha néhanap lefekszik valakivel!

Ilyenek vagyunk! Mi "férfiak"!

2016. febr. 20. 19:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Miért kell neked tudnod a részleteket? Most elvileg megbocsátottál? Ha ennyire megbénítanak a történtek, miért nem váltok el?

Ha szétmentek szerintem egy idő után sikerülne feldolgozni és találnál valaki olyat, aki úgy értékel, ahogy vagy.

2016. febr. 21. 00:42
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Mennyi idős vagy?

Miért vagytok még együtt?

Mióta vagytok házasok?

2016. febr. 21. 16:15
 5/12 anonim ***** válasza:
honnan tudtál meg részleteket?
2016. febr. 21. 20:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez betegség már... ha mégis együtt maradtok keressetek együtt valami párkapcsolati szakembert, hátha tud segíteni.

Tönkremész így, ha érthető is de nem élhetsz így életed végéig!

2016. febr. 22. 06:57
 7/12 A kérdező kommentje:
10 éve vagyunk együtt, van két gyerekünk. Amikor lebukott és amiket elmondott abból tudok sok mindent.
2016. febr. 22. 11:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Én ezt soha nem vártam volna tőle és voltak ugyan gondjaink, de ez nagyon váratlanul ért. Érzelmi megcsalás volt. Nem tudom honnan merítek erőt ezen túllendülni, pláne össze tartani a házasságomat. Talán nem is érdemel meg. Ilyet senki nem érdemel!
2016. febr. 22. 11:33
 9/12 Kései Sirató ***** válasza:
Eszedbe se jutott, hogy mást keress? Esetleg olyan személyt, aki csak téged szeret?
2016. febr. 22. 14:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon félek. Kinek kellenék én két gyerekkel? Csak egy beteg anyám van, senki más.
2016. febr. 22. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!