Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Baratnokkel chippendale...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnokkel chippendale mennyire nyeli le a gyomrotok?

Figyelt kérdés

Ket honapja vagyunk egyutt baratnommel, majd egy kedves baratnoje benyogte az otletet, hogy nekik biztosan el kell menniuk egy chippendale showt. Mondom na f,szom, minek?:D erre jott a valasz, mert miert ne?:D

Neztem egyet, nem reagaltam semmit, de azert 'jol' esett, hogy a baratnom mas pasik oljos vonaglo testet kivanja bamulni:D

Ti mit reagalnatok erre? Meg siman fel tudom hozni a temat, semmi se keso:D

2016. febr. 12. 02:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a többiekkel. Ezen ne parázz én ha már itt vagyunk lehet elmennék 1 sztiptízbárba haverokkal mert még nem voltam és érdekel! Abban viszont megértelek kérdező ,h nem tetszik ha másra izgul fel de ez ellen nem lehet mit tenni ő is ember. Írták páran, hogy örülj neki ,h felizgul és utána rajtad "vezeti le" -na pontosan ez az amit nem engednék. Ha én szexelek/pettingelek vele akkor tőlem legyen nedves a bugyija ne mástól. Csajok se örülnének neki ha egy házibuliban addig néznéd más fenekét meg mellét amíg fel nem áll és utána kézen fognád a barátnőd és bevinnéd a szobába. Ha meg megbízol benne pláne ne stresszelj!
2016. febr. 12. 12:44
 22/23 anonim ***** válasza:
A leckéddel készen vagy? Hétfőn suli!
2016. febr. 12. 14:07
 23/23 A kérdező kommentje:

Ebben egesz biztos vagyok, hogy nem fogom engedni, hogy rajtam vezesse le, viszont beszeltem a sracokkal, azt mondtak, hogy ok se orulolnenek neki, pont abbol kifolyolag, hogy masra izgul fol, es hogy ott nem csak allsz mint egy pozna, han azert van mas is. Szoval mondtak, hogyha mennek, akkor megyunk, aztan bebaszunk:D nem akarok sztriptizbarba menni, engem nem vonz, nem eppen erdekel a tema, hogy mas nok tekeregnek elottem, es szorjam a penzt, amikor van egy gyonyoru baratnom, nekem o kell ;)

Kedves utolso. Nem tudom, hogy mennyire jutottal egy egyetem legalabb egy kmes korzetebe, de ott nem szokas lecket osztogatni, ott zhk, vagyis zarthelyi dolgozatok vannak, es vizsgal, nem mint a gettoban, leckek:)))

2016. febr. 21. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!