Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Baratnokkel chippendale...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnokkel chippendale mennyire nyeli le a gyomrotok?

Figyelt kérdés

Ket honapja vagyunk egyutt baratnommel, majd egy kedves baratnoje benyogte az otletet, hogy nekik biztosan el kell menniuk egy chippendale showt. Mondom na f,szom, minek?:D erre jott a valasz, mert miert ne?:D

Neztem egyet, nem reagaltam semmit, de azert 'jol' esett, hogy a baratnom mas pasik oljos vonaglo testet kivanja bamulni:D

Ti mit reagalnatok erre? Meg siman fel tudom hozni a temat, semmi se keso:D

2016. febr. 12. 02:36
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ja azt azert meg hozza irnam, hogy megbizom benne, 100%-ban, de nekem mar egy kezenfogva setalas is megcsalas ;)
2016. febr. 12. 02:37
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
hát nemtudom... engem a párom simán elengedett.
2016. febr. 12. 02:41
 3/23 anonim ***** válasza:
80%

sőt, nekem azt mondta h ne izéljak, menjek el nyugodtan.

Ez csak szórakozás és úgy is hozzád fog "hazamenni"

2016. febr. 12. 02:44
 4/23 A kérdező kommentje:
Hat, azert nezne egy kenyelmeset, ha mi meg a sztriptizbarba mennenk el:D nem gorcsolok, van onbizalmam, benne is bizom, baratnokkel mennek, mindegyiket ismerem, mindegyik normalis, es a parom meg el is mondana, hogyha barmi tortent, mindent megoszt velem, es en is vele, barmikor nezhetem a telojat, es forditva, csak egy kisse meglepodtem, hogy ez megis mif,sz, es azert egy kisse zavar, hogy ebben megis mi a jo:D de nem az enyem, nem birtokolom, hagyok neki mozgasteret
2016. febr. 12. 02:52
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

Én igazából azt mondtam a páromnak, hogy amíg nem kér plusz szolgáltatást, addig ő is nyugodtan járkáljon sztriptízbárba.:)

Igen.. lehet, hogy kicsit fura, de ebbe nincs semmi.. ahogy a pasik elmehetnek, a csajok is.:)

És ha bíztok egymásban, az a legjobb.:)

Gondolj arra hha hazaér, akkor téged fog letámadni, nem pedig egy vad idegent.;)

2016. febr. 12. 03:02
 6/23 A kérdező kommentje:
Hat azt ketlem, hogy engem letamadna, szuz letere:D de most pont megfogalmaztad, ami nem tetszos: mas izgatja fol a baratnom ezt nem nyeli le egybol a gyomrom
2016. febr. 12. 03:08
 7/23 A kérdező kommentje:
Marmint O szuz, en mar egy 1.5 eves kapcsolaton vagyok tul:D
2016. febr. 12. 03:09
 8/23 anonim ***** válasza:
87%
najó.. mondjuk szűz létére elmenni egy ilyenre... nem ismerem, de még az is lehet, hogy full zavarba lesz és alig várja h szabaduljon majd.:)
2016. febr. 12. 03:19
 9/23 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, mondom majd neki, hogy kivancsi leszek mi lesz belole:D de azert amig ok ott vannak, az is biztos, hogy egy karton sorrel belelem ki a hasam, csak hot ami ziher alapon
2016. febr. 12. 03:33
 10/23 anonim ***** válasza:
74%

Tudom, ha azt mondanám h nem kell féltékenykedni, ezzel nem megyek sokra.:)

Mi is megyünk barátnőmmel, én már nem vagyok szűz, de szerintem még így is simán zavarba fognak hozni a srácok az tuti...

szóval.. szerintem nem kell leinnod magad még akkor se ha elmennek... nem hiszem, hogy bármit is csinálna.:) megszeppenve nézi a fiúkat (persze mint mondtam nem ismerem, csak magamból indulok ki)

Te is menj el inkább bulizni, vagy találkozz haverokkal... nem kell rástresszelni

2016. febr. 12. 03:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!