Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnokkel chippendale mennyire nyeli le a gyomrotok?
Ket honapja vagyunk egyutt baratnommel, majd egy kedves baratnoje benyogte az otletet, hogy nekik biztosan el kell menniuk egy chippendale showt. Mondom na f,szom, minek?:D erre jott a valasz, mert miert ne?:D
Neztem egyet, nem reagaltam semmit, de azert 'jol' esett, hogy a baratnom mas pasik oljos vonaglo testet kivanja bamulni:D
Ti mit reagalnatok erre? Meg siman fel tudom hozni a temat, semmi se keso:D
sőt, nekem azt mondta h ne izéljak, menjek el nyugodtan.
Ez csak szórakozás és úgy is hozzád fog "hazamenni"
Én igazából azt mondtam a páromnak, hogy amíg nem kér plusz szolgáltatást, addig ő is nyugodtan járkáljon sztriptízbárba.:)
Igen.. lehet, hogy kicsit fura, de ebbe nincs semmi.. ahogy a pasik elmehetnek, a csajok is.:)
És ha bíztok egymásban, az a legjobb.:)
Gondolj arra hha hazaér, akkor téged fog letámadni, nem pedig egy vad idegent.;)
Tudom, ha azt mondanám h nem kell féltékenykedni, ezzel nem megyek sokra.:)
Mi is megyünk barátnőmmel, én már nem vagyok szűz, de szerintem még így is simán zavarba fognak hozni a srácok az tuti...
szóval.. szerintem nem kell leinnod magad még akkor se ha elmennek... nem hiszem, hogy bármit is csinálna.:) megszeppenve nézi a fiúkat (persze mint mondtam nem ismerem, csak magamból indulok ki)
Te is menj el inkább bulizni, vagy találkozz haverokkal... nem kell rástresszelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!