Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalja a lányom a vejem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalja a lányom a vejem?

Figyelt kérdés

Felfoghatatlan számomra, miért van ez. Néhány éves házasok, látszólag úgy tűnt, hogy minden rendben van.

Olyan rendes férje van, a tenyerén hordozza, mindent megad neki, körülötte forog a világ…

Jó humorú, okos, kedves, fiatalos, értelmes, jól néz ki – mit akar még a lányom?

Teljesen le vagyok sújtva… Mit tegyek?

2016. febr. 11. 19:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
33%
Idefigyeljél 9es, magyarázhatsz itt össze vissza, de ez a mondat 'nem a lófszt nem volt oka, csak nem vette észre az ember' akkor is azt jelenti, ha hozzáfűzöd, hogy nem veled vó't ám a baj, csak a 'csajnak valami kevés volt' /ugye itt meg megint megiscsak a hapsi a kevés:-) Megmondtam, volt oka, persze, a masik jobb hapsi volt. Pont ennyi. Erre meg vagy akkora hulye, hogy meg benyögöd, hogy ja persze, mitha bmeg, ez nem lenne eleg ok egy no számára, hogy félrekeféljen. Hát hol a fszban élsz te? Fogalmad sincsen semmiről. Komoly összegeket tennék fel rá, hogy a kérdésben szereplő csaj a férjénél jobb vágású pasival kefél. Egészen biztosra veszem, hogy ífy van, és pont enyiről is van szó. De kétségkívül elhiszem, hogy indokai között szerepelni fog az, hogy 'hát amikor egyik reggel ráncoltad a homlokod, az nekem akkor nagyon rosszul esett, és ő akkor épp ott volt nekem, és hát igy alakult...'' Szóval hülye vagy, az a lényeg.
2016. febr. 11. 21:38
 12/33 anonim ***** válasza:
Talán "papucsnak" nézi, meg nem is értékeli a férjét igazán. Meg lehet, hogy őt, a vejedet ilyen "tartalékos"-nak tartja, hogy ő elmegy csavarogni, de legyen egy biztos pont mindig, ha hazaér, hogyha egy buliban pl ahova elmegy, nem jönnek úgy össze a dolgok, ahogy szeretné. Csak lehet, hogy félt, hogy már nem kellene senkinek, és gyorsan hozzá ment az első adandó pasihoz. De én ezt nem tartom jó gondolkodásmódnak mondjuk.
2016. febr. 11. 21:39
 13/33 anonim ***** válasza:
Oké, akkor hülye vagyok te megkeseredett istenbarma. :D Remélem így már jobban alszol az este.
2016. febr. 11. 21:45
 14/33 anonim ***** válasza:
87%

Mesélek valamit. A helyszín Magyarország egyik megyeszékhelye, a Kádár korszakban. 1985-öt írunk. 26 éves voltam akkor, és szerelmes. Szerelmes az első feleségembe. Mi ketten az abszolút 0-ról indultunk, két mélytányérunk meg két kanalunk volt de ezeket is a kórház konyhájáról csórtuk. Olyan albérletben kezdtük,, amiben reggelre befagyott a víz a pohárban, ha este 10-kor lekapcsoltam az olajkályhát. Mindegy, nem ragozom. A lényeg, hogy éjt nappallá téve dolgoztam, hogy előteremtsek mindent. Akkor még lehetett. Másod-, és harmadállást vállaltam, hétvégén kőműves mellett culágerkedtem. Szép lassan meglett mindenünk.

Lakás, bútorok, legújabb mosógép, stb.

Aztán egyszer azt vettem észre, hogy a feleségem el akar hagyni. A kiszemeltje sehol sem volt hozzám képest! Sem a külsejét, sem a férfiasságát, sem az anyagiakat illetően. Qrvára nem értettem a dolgot, és persze minden lotyónak elmondtam (magamban) feleségemet. Ugyan mit tud adni az a senkiházi, amit én nem?

Aztán a haragom elmúltával elemezni kezdtem a dolgot, és rájöttem. Mivel egyfolytában dolgoztam, nem értem rá a feleségemre figyelni. Nem érezte magát nőnek mellettem. Nos, ezt tudta adni az a fickó. Mellette kivirult, és végre igazi nőnek érezte magát.

Kemény lecke volt, és bár akkor nem így gondoltam, most azt mondom, megérte. Tanultam belőle egy életre!

Érted, kérdező, hogy mire akarok kilyukadni?

2016. febr. 11. 22:01
 15/33 anonim ***** válasza:
0%

Megkeseredettnek lenni nem szégyen, hülyének lenni viszont...

Miquel/?/ és a mostani barátnődre már figyelsz? És igy jobb? Csak mert a kérdésben szereplő férfi elvileg a tenyerén hordozza a csajt, meg mindent megad neki.

2016. febr. 11. 22:10
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért, én mit mondtam? Nem adtam meg mindent? Akkor és ott a pénz volt a legsürgetőbb probléma, tehát annak feküdtem neki. Azt meg nem tudhatod, hogy a férj beszéli-e asszonyka szeretetnyelvét? Mert az sem mindegy ám, még ha te erről nem is hallottál.
2016. febr. 11. 22:19
 17/33 anonim ***** válasza:
41% Azért mert te nem vagy képes elfogadni a kudarcodat, más még lehet tőle okosabb, lásd előző.
2016. febr. 11. 22:20
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
Miquel, és mi van most? Figyelsz a jelenlegire?
2016. febr. 11. 22:28
 19/33 anonim ***** válasza:
86%

Mondtam, megtanultam a leckét egy életre. Azóta minden kapcsolatomban odafigyeltem, és figyelek most is.

És ezt csak ajánlani tudom mindenkinek: Tedd boldoggá a nődet, és csodaszép boldog életet rittyent neked.

2016. febr. 11. 22:30
 20/33 anonim ***** válasza:
0%
Ugye mert ez lényeges lenne. Van e értelme szeretnyelvet tanulni, meg Oshot olvasni.
2016. febr. 11. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!